Fenerbahçe'de rota Raul Garcia'ya döndü. Teknik Direktör Pereira'nın orta sahada ofansif ve daha yırtıcı, sert bir oyuncu arayışı Atletico Madridli Raul Garcia'da son buldu. Takımıyla da sorunlar yaşayan Raul Garcia'nın transferi için düğmeye basıldı ve Terraneo'nun görüşmelere başladığı iddia edildi. Peki Raul Garcia kimdir?

RAUL GARCIA İÇİN TERREANO KOLLARI SIVADI

Pereira’nın Atletico Madrid ile sorunlar yaşayan ve İspanyol kulübünden ayrılması an meselesi olan Raul Garcia’yı çok istediği ve konuyu Fenerbahçe Yönetimi ile paylaştığı ortaya çıktı. Takvim’in haberine göre Emre Belözoğlu’nun yerine daha ofansif ve daha yırtıcı, sert bir oyuncu arayan Sarı-Lacivertli takımın teknik patronu Vitor Pereira aradığı ismi sonunda buldu. Sportif Direktör Terraneo’nun da İspanyol oyuncu için bir çalışma başlattığı ve Başkan Aziz Yıldırım’a da bu konuda bilgi verdiği ifade edildi.

RAUL GARCIA AYRILMAK İSTİYOR

Raul Garcia’nın geçen sezon teknik direktör Diego Simeone ile sorunlar yaşadığı ve bu nedenle bu sezon Atletico Madrid’ten ayrılmayı istediği öğrenildi. 29 yaşındaki Raul Garcia'nın bu nedenle İspanya’da bazı kulüplerle temas halinde olduğu ve en son Athletic Bilbao ile görüştüğü öğrenildi.

PERREIRA "RAUL GARCİA TAM BİZE GÖRE BİR OYUNCU"

Hızlı, savaşan, yırtıcı bir orta saha oyuncusu isteyen Pereira’nın Raul Garcia için “Tam bize göre bir oyuncu” yorumunu yaptığı ifade edildi. Fenerbahçe’nin Atletico Madrid ile yaptığı görüşmelerde Raul Garcia'nın bonservisini 6-7 milyon Euro’ya alabileceği iddia edildi. Fenerbahçe’ye Raul Garcia transferinde Barcelona’ya giden Arda Turan’ın da yardımcı olabileceği ifade edildi.

RAUL GARCIA KİMDİR?


1986 doğumlu olan Raúl García Escudero, Raúl García, orta sahada görev yapıyor ve Osasuna altyapısından yetişti. 1.84 m boyundaki Raul Garcia, 2007 yılında 13 Milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'e transfer oldu. 2011 ile 2012 yılları arasında ise Osasuna takımında kiralık olarak forma giyen Raul Garcia, 17 Şubat 2014 tarihinde, Atletico Madrid ile sözleşmesini 30 Haziran 2018 tarihine kadar uzattı. Raul Garcia, Atletico Madrid forması ile çıktığı 150 maçta 12 gol attı.