Fransa - Brezilya hazırlık maçını 3-1 Brezilya kazandı. Fransa Brezilya maçı özeti ve maçın özet görüntüleri haberimizde. 1998 Dünya Kupası finalinin oynadığı statta yine karşılaşan Fransa ile Brezilya'nın mücadelesinde gülen Brezilya oldu. Brezilya Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2016) ev sahibi Fransa ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.



UÇAK KAZASINDA ÖLENLER İÇİN SAYGI DURUŞU

Fransa’nın başkenti Paris’teki Stade de France’da oynanan karşılaşmadan önce iki takım da 24 Mart’ta Alman havayolu şirketi GermanWings’e ait uçağın Barcelona-Düsseldorf seferi sırasında Fransa’nın güneyinde düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Fransa, 14. dakikada Raphael Varane’ın kaydettiği golle durumu 1-0’a getirdi. Brezilya’nın 40. dakikada Oscar ile bulduğu golle takımları soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Brezilya, 57. dakikada Neymar ve 69. dakika Luis Gustavo’nun attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Brezilya’da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası’nın çeyrek finalinde elendiğinden bu yana mağlubiyet yüzü görmeyen Fransa, Brezilya’ya karşı çıktığı 16. maçta 7. yenilgisini aldı. Fransa’nın Brezilya karşısında 5 galibiyeti bulunuyor.

BREZİLYA'DA 'DUNGA' DEĞİŞİMİ

Brezilya, Dunga'nın başa geçmesinden sonra çok değişti. Son Dünya Futbol Şampiyonası'nda turnuvanın yarı finalinde 7-1’lik tarihi skorla Almanya’ya yenilen Brezilya ise Dunga’nın teknik direktörlüğe geçtikten sonra oynadığı 7. hazırlık maçında da galibiyete ulaştı. Bu karşılaşmalarda 17 gol kaydeden “Sambacılar”, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.