Günlük burç yorumları, 1 Ağustos Cumartesi gününe ait burç yorumları haberimizde. Aşk, sağlık, para ve iş konularında burcunuz size neler söylüyor merak ediyorsanız cevabı haberimizde. Burcunuz bugün size ne söylüyor? Bugün sizleri neler bekliyor. Günün burç yorumlarını sizler için derledik. 1 Ağustos 2015 Cumartesi tarihiyle astroloji yorumları. Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor. Burcunuz size ne söylüyor?


KOÇ


Duygularınız ile aklınızın arasında gidip gelmeye, dostlarınızla ilgili bir konuda karar verirken duygularınızla mı yoksa aklınızla mı karar vermeniz konusunda bir parça karmaşa düşmeye işaret etmekte. Dolunay zamanı Dubhe yıldızının etkin olması, başkalarına karşı fayda odaklı davranacağınıza, eğer ilginiz var ise yaratıcı- sanatsal bir aktivitelere katılabileceğinize, hayattan biraz daha fazla zevk alacağınız, keyfinizi arttıracak konulara yöneleceğinize işaret etmekte.


BOĞA


Kariyer hedeflerinizle ilgili duygular ile aklınız arasında gidip gelmeye, kararsızlığa işaret etmekte. Söz konusu iş hayatı olduğundan, bu alanda duygular değil daha aklınıza güvenmeniz gerekmektedir. Yapacağınız her türlü işte başarı vaad eden bir hafta olacak sizler için.


İKİZLER


Kafa karışıklığı veya dalgınlıktan dolayı resmi evrakları kaybetmemeye, unutmamaya özen gösterin, aklınız bir karış havada olmasın. Ruhsal, ökült, mistik konular hayatınızda çok daha fazla geniş yer alabilir, göreceğiniz rüyalar sık sık haber niteliğinde olabilir. Bilginizi arttıracak, anlayışınızı yükseltecek kitaplar okuyabilirsiniz.


YENGEÇ


Verimliliğini kaybetmiş, amaca hizmet etmeyen ne varsa bunları bitirme, sonlandırma için aksiyon almanız gerekmektedir. Bu hafta yediklerinize, içtiklerinize biraz daha dikkat etmeli, zehirlenme riskine karşı dikkatli olmalı, tarihi geçmiş her şeyi atmalısınız. Genel anlamda hayata karşı, çevrenizdekilere karşı kırılgan bir yapıda sergileyebilirsiniz.


ASLAN


İkili ilişkilerde, özel hayatın içinde veya ortaklık ilişkilerinde duygularla mı yoksa akıl ile mi hareket edeceğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz. Dolunay haftası Dubhe yıldızı etkin olacak, ilişkilerinizde yıkıcı güç olmamaya dikkat edin, yardım edeceğim derken iyi niyetli olmaya çalışırken karşınızda ki insanlara zarar vermemeye dikkat edin. Güç, baskı oluşturmayın.


BAŞAK


Yanınızda çalıştırdığınız kişilere karşı nasıl davranacağınızı bilemediğiniz bir duruma düşebilirsiniz. Aklınız ve duygularınız karışabilir biraz. Gereğinden çok fazla çalışıp bunun karşılığını alamamaktan dolayı yakınabilirsiniz. Dolunay zamanı dubhe yıldızının etkin oluşundan dolayı, gündelik yorucu işler altında ezilebilir, gündelik işlerinizi hallederken ilişki içinde olacağınız kişilere karşı sakin davranmaya özen gösterin.


TERAZİ


Özel hayatınızda aklınızın biraz karışık olacağını, içinde bulunduğunuz durumu değerlendirirken ikilemlere düşebileceğinize işaret etmekte. Biri hayatınıza girsin mi girmesin mi, ilk adımı atmalı mısınız yoksa beklemeli misiniz …vb Yine dolunay zamanı Dubhe yıldızı etkin olacağından, belki bu hafta dans, tiyatro gibi sanat-yaratıcılık içeren bir aktiviteyle haşır neşir olursunuz.


AKREP


Gerçekten taşınmalı mısınız, yoksa yaşadığınız yerde kalmalı mı? Ya da bulduğunuz ev veya herhangi nir gayrimenkul o kadar eder mi yoksa başkalarına mı bakmalısınız, ailenize hayatınızda ki önemli konuyu açmalı mısınız yoksa bir süre daha beklemek iyi mi olacak? Bu tarz sorular zihninizi biraz meşgul edebilir.


YAY


Yolculuğa çıkmadan önce rotanızı, biletinizi, bavulunuzu tekrar bir gözden geçirin. Bilgi akışında bir takım terslikler meydana gelebilir. Kardeşleriniz, kuzenlerinizle bir konuda fikir birliğine varmakta zorlanabilirsiniz. Seminerlere katılabilir, yeni eğitimler araştırabilir, ufkunuzu genişletecek yeni insanlar tanışıp sohbet etme imkanı bulabilirsiniz.


OĞLAK


Yapacağınız alış-verişlerde, imza atacağınız sözleşmelerde biraz daha dikkatli olunması gerektiğini vurgulamakta. Borç meseleleri gündeme gelirse eğer kafanız biraz karışabilir, sizden borç talep edildiği takdirde kendinizi de çok zora sokmadan yardımcı olun.


KOVA


Akıl-duygu arasında ki gelgitler yüzünden gerilimler yaşayabileceğinizi, alacağınız mühim kararlarda duygularınızı bir kanara bırakmanız gerektiğini vurgulamakta. Sevdiklerinize karşı oldukça cömert olabilir, hediyeler alabilirsiniz. Sevginizi gösterirken hırpani davranmamaya, sizin için çok doğru olan bir şeyin başkasına hiç yaramama ihtimali de olabileceğini unutmayın.


BALIK


Korktuğunuz her ne konu varsa onunla sınanabilir ya da geçmişte yaptığınız kötü bir eylemin-dedikodunun sonuçlarıyla bu dolunay zamanı yüzleşebilirsiniz. Uyku düzeninizde problemler, sürekli uykunuzu bölebilecek rüyalar görebilirsiniz.