Astroloji 2015 yılında sizin için neler getirecek. Sitemizdeki günlük burç yorumları ile her gün burcunuzda neler olduğunu kontrol edebilir,ünlük burç falınızı öğrenebilirsiniz. Peki bugün yani 22 Temmuz'da sizi neler bekliyor. İşte 22 Temmuz tarihli günlük burç yorumları...

KOÇ
Ev için harcamalarınızla ilgili bütçe yapabilir, kredi araştırmaları yapabilir veya gayrimenkul, tapu, alım satım işlerinizi halledebilirsiniz. Bu konularda imza anlaşma, sözleşmeler yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizin hayatınızın olumsuz tarafları hakkında vereceği tavsiyeleri dinlemeli ve uygulamalısınız. Komşularınızla olası anlaşmazlıklarınızı çözebilme yeteneğine sahipsiniz.

BOĞA
Anlaşma ve sözleşmeler imzalamak için harika bir hafta. Ortaklığınız veya ilişkinizle ilgili çözülmesi gereken detaylar olabilir. Bugün bunları konuşmak ve çözüme ulaştırmak üzere hareket edebilirsiniz. Akşam saatleri ise huzur ve dengeyi yakalama zamanları olacaktır.

İKİZLER
İş arayanlar bu hafta çok daha şanslı olabilecekler. Finansal konularda takıntılardan, baskıcı bir tavır sergilemekten kaçının, para meseleleri yüzünden kimseyle dalaşmayın. Bu hafta yeni müşteriler, yeni iş anlaşmaları, yeni kalıcı sağlam iş durumlar söz konusu. Günlük işlerinizin tamamlanacağı çok olumlu etkilere sahipsiniz. Bedensel bir rahatsızlığınız mevcutsa şifaya erişmeniz mümkündür. Birlikte çalıştığınız insanlarla keyifli organizasyonlar kurabilirsiniz.

YENGEÇ
Öncelikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarda iletişimde takıntılı davranışlardan uzak durmanızda yarar var. Baskıcı iletişim şekli önemli ilişkilerinizi tehlikeye sokabilir. Bu hafta maddi yatırımlar yapmak için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili meselelerde hakem rolü üstlenebilirsiniz. Fikirlerinizin tüm olumsuzlukları giderebileceğine şahit olacaksınız. Korku ve endişeleri uzaklaştırma gücünüz sayesinde güven kazanacaksınız.

ASLAN
Öncelikle iş ilişkilerinizde sert dil ve ifadeler kullanmaktan bu hafta lütfen kaçının. Birlikte çalıştığınız kimselere laf sokayım derken kalplerini kırmayın. İş hayatında iletişimsel sorunlar söz konusu olabilir. Aile bireylerinizin sorunları hakkında geliştirdiğiniz fikirler sayesinde sözünüzü dinleteceksiniz ve olası sıkıntıları gidermek adına önemli aşamalar kaydedebileceksiniz.


BAŞAK
Lütfen kimseyi acımasızca eleştirmeyin, kelimelerinizi nereye gideceğini düşünerek kullanın. Ya da size gelebilecek eleştirilerin en kötüsünü bile sabırla karşılayın. Her türlü anlaşma, sözleşme yapmak içinde ortam fazlası ile uygun olacaktır. Kalıcı işler için imza atma haftası sizler için.

TERAZİ
Aile içi ilişkilerde sert kelimeler kullanmamaya, kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin. Para konusunda anlaşmalar yapabilir, finansal konularda başarılı kararlar verebileceğiniz bir hafta olacak sizler için. Mesleki bilgi birikiminiz sayesinde aranan bir eleman olarak fark yaratacaksınız. Bunun da maddi karşılığını alabilmeniz ve parasal sorumluluklarınızın üstesinden gelebilmeniz mümkündür.

AKREP
Hayatınız dair, kalıcı sağlam önemli kararlar vermek için çok uygun bir dönem. Medya, satın almak, halkla ilişkiler, pazarlama, tanıtım gibi işler için harika bir hafta. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz ile iletişimde sorunlar, gerginlikler söz konusu olabilir. Yurtdışı bağlantılar ve haberleşme sayesinde endişelerinizin ve köşeye sıkışmışlık duygularından arınmanız mümkündür.

YAY
İçe kapanık bir süreçtesiniz ve maddi manevi krizlerinizle ilgili yeni bilgiler sayesinde bu durumu aşabilmeniz mümkündür. Yeni bilgiler ve yöntemler karşınıza çıkabilir. Değerlendirmek size kalmış.

OĞLAK
Özel ilişkinizdeki yaratıcılık ve sağduyu konusunda arkadaş çevrenizin ve dahil olduğunuz derneklerin desteği bulunmakta. Aslında içinde bulunduğunuz sosyal ortama ayak uydurmakta da zorlanmaktasınız.

KOVA
Birlikte çalıştığınız insanların bilgi birikimi sizin de mesleğinizdeki kısıtlanmışlığı bertaraf etmektedir. Dolayısıyla birlikte çalıştığınız insanlara güvenin ve yeteneklerinden faydalanıp kendinize menfaat sağlayın.

BALIK
Kendinize özgü bilgi ve iletişim yeteneğiniz sayesinde hukuki sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Yabancı kültürlere olan merakınız sayesinde bir sorumluluğun üstesinden gelmeye müsaitsiniz. Bugün kafanızı bir şeye takarak saatlerce onu araştırabilirsiniz.