23 Temmuz günlük burç yorumları, bugün burcunuzda sizin için neler var? 23 Temmuz 2015'da burcunuz size neler söylüyor. İş, aşk, para ve duygusal konularda günlük burcunuzda ne gibi değişiklikler var? Haberimizde okuyacağınız günlük burç yorumları ile sizleri nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz. İşte 23 Temmuz Perşembe günlük burç yorumları...

 


KOÇ 21 Mart - 19 Nisan


Bir ay boyunca odaklanacağınız konular; aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren işler, hayattan daha çok keyif almanızı, eğlenmenizi sağlayacak konular olacaktır. Hobilerinizle ilgilenmeye başlayabilir, kendinize yeni hobiler edinebilirsiniz. Ama bu bir ay sizler için oldukça keyifli geçecek. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.

 


BOĞA 20 Nisan - 20 Mayıs


Bir ay boyunca odaklanacağınız konular;  geleceğe yönelik hedefler, planlar, yerleşime ait konular, ev-aile ilişkileri üzerine olacaktır. Bu bir ay bu konular üzerinde otoriteniz rahatça kurabileceksiniz. Hareket alanı kazanabilecek, taşınabilecek, yeni bir yer alabilecek fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Uzun süredir beklediğiniz şartların kendiliğinden oluşması sizi şaşırtabilir.

 


İKİZLER 21 Mayıs - 21 Haziran


Bir ay boyunca odaklanacağınız konular; iletişim, bilgi-alış-verişleri, seyahatler, yakın çevre ilişki olacaktır. Bu konular üzerinde daha hakim olacak ve olayları isteğiniz doğrultusunda yönlendirebileceksiniz. Bir çok irili ufaklı seyahate çıkma imkanı bulabileceksiniz. Bugün, olumsuzluklar karşısında takınacağınız tavırlar çok önemli olacak.

 


YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz


Parasal durumunuzla ilgili doğru yatırımları kurgulayabilecek bir durumasınız. Doğru bilgi kaynakları ve danışmanlarla çalışmayı deneyip maddi gücünüzü daha verimli kullanabilirsiniz. Maddi anlamda yeni kazanç kaynakları ile karşılaşmanız olası olacaktır. İş bulabilir, terfi edebilir, maddi konularda rahat nefes alabileceksiniz. Bugün, mesleki anlamda başarınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz.

 


ASLAN 23 Temmuz - 22 Ağustos


Beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular  fiziksel görünümünüz, yeni başlangıçlar atılımlar yapma isteğiniz, bireysel anlamda istek ve hedefleriniz olacaktır. Yaklaşık 1 aydır koşulları ve şartları çok fazla isteğiniz doğrultusunda yönetemediniz, şimdi ise koşullar tamamen sizin kontrolünüzde olacaktır. İsteklerinize ve hedeflerinize çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Bugün, enerjinizi istediğiniz gibi dengeleyeceksiniz.

 


BAŞAK 23 Ağustos - 22 Eylül


Sizleri bir geri çekilme, kendi kabuğuna dönme, sosyalleşmek istememe, dinlenme süreci bekliyor. Bu pek tabii iyimser bir yaklaşımla söylenebilecek olanlar ama asıl etkisi şu da olacaktır. Olaylar kontrolünüz altından çıkabilir, panik yapmayın, birtakım dedikodular, söylentiler, arka planda dönen oyunlar ortaya çıkabilir ve pek tabii sizleri biraz üzebilir bu…Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir.

 


TERAZİ 23 Eylül - 22 Ekim


Sosyal çevrenizde ciddi bir hareketlenme, yeni insanlar hayatınıza katılacak, tanışmalar gerçekleşecek, organizasyonlar, davetler, konserler, gündeme sık sık gelecektir. Oldukça hareketli bir ay sizleri bekliyor, dinlenmek pek yok sizlere! Hedeflerinize ulaşmak, isteklerinizi elde edebilmeniz için harika destekler alacaksınız. Bugün, satın alma konusunda ısrarcı davranacaksınız.

 


AKREP 23 Ekim - 21 Kasım


İş ve kariyerinizi ilişkin konularda daha hızlı ve çabuk bir şekilde organize olabilecek, konuları daha kolay idare edebileceksiniz. Terfiler,yükselmeler sizleri bekliyor olacak. İş arayanlar ise, bu süreçte rahatlıkla iş bulabilecekler! Yanınızda çalışan kişilerin son anda fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.

 


YAY 22 Kasım - 21 Aralık


Hukuksal konular, felsefi konular, hayatın anlamı, dinsel konular, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı ile ilgili konular, uzak akrabalarla ilgili konular çok daha fazla ön planda olacak hayatınızda. Bu konuları daha kolay idare edebilecek, organize edebilecek, hakimiyet kurup olayları istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir. Olaylar üzerinize gelecek.

 


OĞLAK 22 Aralık - 19 Ocak


Başkalarına ait maddi kaynaklar, krediler, ödemeler, borçlar, burs, prim, vergiler gibi konular odaklanacağınız konular arasında yer alacak. Bu konularda isteklerinizi daha kolay elde edebilecek, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Onların yeni ve ilginç fikirleri karşısında planlarınızı değiştirebilirsiniz.

 


KOVA 20 Ocak - 18 Şubat


Anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar, evlilik, nişan,söz, ilişkiler odaklanacağınız ve organize edeceğiniz konular olacaktır. Size kötülük yapmak isteyen, arkanızdan iş çevren kişiler kimliklerini çok açık ve net bir şekilde ortaya koyacaklar ve saklanamayacaklar. Karşınızdaki kişileri idari yeteneklerinizle rahatlıkla idare ve organize edebileceksiniz. Maddi konularla ilgili hak ettiğiniz başarıyı istediğiniz gibi yakalayacaksınız.

 


BALIK 19 Şubat - 20 Mart


Sağlıkla ilgili konularda check-uptan geçebilir, doktor kontrolünden geçebilirsiniz evet sağlığınıza dikkat! Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişileri rahatlıkla organize edebileceksiniz, ve daha sağlıklı ve verili bir çalışma içine girebileceksiniz. İş arayanlar, bu bir ay bir sürü türlü iş görüşmelerine gidebilirsiniz ama bu işler teknolojinin yoğun kullanıldığı ve özgürce hareket edeceğiniz, hatta bol bol seyahat edeceğiniz bir iş olabilir. Bugün, duygular ve düşünceler arasında bağlantı kurmakta zorlanıyorsunuz.