24 Temmuz Cuma günlük burç yorumları, bugün burcunuzda sizin için neler var? 24 Temmuz 2015'da burcunuz size neler söylüyor. İş, aşk, para ve duygusal konularda günlük burcunuzda ne gibi değişiklikler var? Haberimizde okuyacağınız günlük burç yorumları ile sizleri nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz. İşte 24 Temmuz Cuma günlük burç yorumları...

 


KOÇ


Sizleri hem hobiler hem de aşkla ilgili konularda ki iletişim trafiğinizi hızlandırmaya başlayacak. Eğer yalnız iseniz bol bol flörtöz iletişimler içinde olabilirsiniz. Krizler ve stresler karşısında daha sağduyulu davranmaya çalışabilirsiniz. Özellikle ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili parasal sıkıntıları aşabilmek mümkün olacaktır. Bugün, onların yakın ilgileri olumsuz düşüncelerinizden uzaklaşmanızı sağlayarak, sizi rahatlatacak.

 


BOĞA


Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, kira kontratları, alım-satım araştırmaları yapma ve aile ile önemli konuları masaya yatırma zamanı. Bugün, üst düzeydeki kişileri olumlu bir şekilde etkilemeniz mümkün. Eşiniz veya partneriniz ile derin duygulara dalabileceğiniz, birbirinizi daha yakın hissedebileceğiniz ve cinselliğin daha etkili olabileceği bir gün yaşayabilirsiniz.

 


İKİZLER


İletişim kanallarınızı sonuna kadar açacak, tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olacaksınız. Çevrenizde gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Seyahatler planlayabilir, eğitimler almak için araştırmalar yapabilir, daha çok okuyabilir, daha çok araştırabilirsiniz. Güzel ve de keyifli bir dönem bilgi akışı anlamında tadını çıkartın.

 


YENGEÇ


Maddi konularla ilgili iletişim trafiğiniz hızlanmaya başlıyor, parayı nereden ve nasıl kazanacağınıza dair daha çok konuşabilir, fikir alış-verişlerinde bulunabilir, para ile ilgili toplantılar, teklifler, alım-satım konuları sık sık gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte eğlenceli ortamlara katılabilir ve onlarla hoş vakit geçirebilirsiniz.

 


ASLAN


Her türlü anlaşma, sözleşme, imza, ortaklık, seyahat planları yapmak ve iletişim trafiğinizi arttırmak için çok güzel bir süreç olacak. Ailenizle derin duyguların paylaşılacağı, gizli kalmış konuların açığa çıkabileceği ve onların kalplerindeki sıkıntıları paylaşabileceğiniz bir gün yaşanabilir. Partnerinizle birlikte mantıklı davranışlar içinde olacak ve bazı planlarınızı birlikte hayata geçireceksiniz.

 


BAŞAK


İletişimle ilgili sıkıntılar, problemler, iletişim kazaları sık sık gündeme gelebilir. İletişim araçlarınız birden arıza verebilir, bilgisayarınızın güç düğmesi veya telefonunuzun tuş takımı ile ilgili sıkıntılar oluşabilir. Yanlış bilgiler etrafınızda dolanabilir ve siz de bu yanlış bilgiler yüzünden zarar görebilirsiniz. Bugün olayların gerçek nedenleri üzerinde durmalısınız.

 


TERAZİ


Yalnız kalmaktan hoşlanmadığınız için bugün bir çok dostunuzla bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Yeni insanlarla tanışmak, yeni sosyal çevrelere girmek, yaşamınıza yeni insanlar katmak, arkadaşlarınızla ortak seyahat planları yapmak, uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelmek, toplaşmalar yapmak için ideal bir sürece giriyorsunuz tadını çıkarmaya bakın.

 


AKREP


İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha fazla bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, işle ilgili toplantılar görüşmeler sık sık meydana gelebilir, yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Bu dönem iş değiştirmek, iş başvuruları yapmak, işinizle ilgili stratejiler belirlemek için uygun bir dönemdir. Tercihlerinizi doğru yapmaya özen göstermelisiniz.

 


YAY


Artık tatil planlarınızı organize etme zamanı, yurt dışı için turları araştırabilirsiniz, yabancılar, ithalat-ihracat, alım-satım vb. konularla ilgili iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor. Bilinçaltınızdaki önemli kırıntılar bugün daha rahat ortaya çıkabilir. Sezgilerinize güvenerek önünüzdeki dönemdeki ruhsal enerjinizi belirleyebilir ve kendi sırlarınızla yüzleşebilirsiniz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz.

 


OĞLAK


Finansal anlamda kafanızı çalıştırarak daha fazla kazanmanın yollarını arayabilirsiniz. Kredi çekmek için bankaları araştırabilir, ortaklaşa işler yapıyorsanız eğer gelirleri nasıl arttırabileceğinize dair fikir alış-verişleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaşamın elle tutulmayan, soyut, spiritüel, ruhsal alanları ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut.

 


KOVA


Yeni ortaklıklar, imza atmak, size fayda getirecek ilişkiler kurmak için harika bir döneme giriş yapmış olacaksınız.  Kariyer alanınızda meydana gelen olayların kaynaklarını irdeleyebilir, işinizle ilgili daha önce fark edilmemiş bazı derinde kalan konularla ilgili farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Bugün, sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerle, ileri vadede ortak işbirlikleri içine girmeniz gündeme gelebilir.

 


BALIK


Bugün, organizasyonlar konusunda oldukça başarılısınız. Yeni işlere, yeni müşterilere, yeni iş teklifleri ve projelere işaret etmektedir. Konuşmalar derine inebilir, karşınızdakilerin kalplerindeki sıkıntıları açığa çıkarmak için onlarla uzun uzun sohbet edebilir derin felsefi konulara dokunabilirsiniz.