Günlük burç yorumları, 30 Kasım Pazartesi günü burç yorumları, uzman astrolog Dinçer Güner tarafında yorumlandı. Günlük burç yorumları ile burçlarınız size neler söylüyor öğrenin. Oniki burcun değerlendirmesi haberimizde. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcuna ait günlük burç yorumlarını sizler için derledik. İşte 30 Kasım Pazartesi günlük burç yorumları...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 KASIM 2015 PAZARTESİ


KOÇ
Bugün egolarınız biraz daha ön planda olabilir, inatçı davranışlar sergileyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişileri istemeseniz de kırabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmekte fayda var. Bugün iş konusunda hatalı kararlar almaya, dalgın davranışlar göstermeye açıksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle yanlış anlamalar yüzünden iletişim sorunları oluşabilir.

DİNÇER GÜNER'DEN KOÇ BURCU YORUMU İZLE

BOĞA
Bugün para ile ilgili işlerinizi halledebilir, ödemelerinizi yoluna koyabilirsiniz. Bugün, araştırma yapmak, gerçekleri ortaya çıkarmak için çaba sarf edebilirsiniz.  Özel hayatınızla ilgili yanlış kararlar almaya eğilimli olabilirsiniz. Bugün kandırılma, dolandırılma ihtimalimiz yüksektir, bir şeylere imza atmadan önce dikkatlice okunmasında yarar vardır.

DİNÇER GÜNER'DEN BOĞA BURCU YORUMU İZLE

İKİZLER
Bugün iş bitirici, koşuşturması bol, iletişim gücü yüksek bir gün olacaktır sizler için. Bugün çok yorgun düşebilir ve bu da sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bugün olası gelen iş tekliflerinin gerçek olup olmadığını iyice kontrol edin. Sizlere sunulan anlatılan vaad edilen konuların aslı astarını kontrol etmeden hemen inanıp atlamayın.

DİNÇER GÜNER'DEN İKİZLER BURCU YORUMU İZLE

YENGEÇ
Bir takım dedikodular, arkadan çevrilen oyunlar canınızı sıkabilir, istemediğiniz konular içine çekilebilirsiniz. Gün içinde ciddi iletişim sorunları meydana gelebilir, iyi ifade edilmeyen konular yüzünden işleriniz yarım kalabilir. Bugün seyahate çıkacak olanlar özellikle bavullarıne ve el çantalarına dikkat etmeli, unutkanlık problem yaratabilir.

DİNÇER GÜNER'DEN YENGEÇ BURCU YORUMU İZLE

ASLAN
Bugün neşeli, eğlenceli,  hareketli, dostlarınız ve arkadaşlarınızla çok sıkı iletişimde olacağınız bir gün olacak.  Para ile ilgili konularda özellikle bir şeylere imza atacaksanız, tüm maddeleri dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ederim. Yapacağınız ödemelerde de doğru miktarlar olmasına dikkat edin, dalgınlık yüzünden hesap hataları, yanlış ödemeler gerçekleşmesin.

DİNÇER GÜNER'DEN ASLAN BURCU YORUMU İZLE

BAŞAK
İkili ilişkilerde, özel hayatınızda veya ortağınızla iletişim sorunları meydana gelebilir, hatalı ifadeler yüzünden gereksiz kırgınlar veya alınganlıklar oluşabilir. İş hayatınızla ise patronlarla ilişkilerde daha temkinli olmalı, gereksiz insiyatif almamaya dikkat etmelisiniz. Eğer iş arayışı içindeyseniz, bugün iş görüşmelerine gidebilirsiniz fakat kendinizi iyi ifade etmeye özen gösterin.

DİNÇER GÜNER'DEN BAŞAK BURCU YORUMU İZLE

TERAZİ
Bugün sağlıkla ilgili konular ön planda olabilir hayatınızda. Tanı ve teşhis gerektiren bir konu var ise eğer tek bir doktor ile yetinmeyin başka bir uzman görüşü almanız sizin yararınıza olacaktır. Çalışma ortamında ise bir takım söylentiler, dedikodular canınızı sıkabilir. İşle ilgili konularda hatalı kararlar almaya eğliimli, kandırılmaya müsait olabileceğiniz bir gün, dikkatli olun.

DİNÇER GÜNER'DEN TERAZİ BURCU YORUMU İZLE

AKREP
Bugün dostlarınıza, arkadaşlarınıza yanlış söylemler yüzünden kırılabilir, alınganlık yapabilirsiniz ya da aranızda bir güven sorunu meydana gelebilir. Finansal konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız. Beklediğiniz ödemeler bugün gelebilir. Bugün fal baktırmak, enerji çalışmaları yapmak, bilnçaltı ile ilgili konulara odaklanmak içinde uygun zamanlardır.

DİNÇER GÜNER'DEN AKREP BURCU YORUMU İZLE

YAY
Bugün ve kariyerinizi ilgilendiren konularda imza atılması gereken durumlarsa şayet, sözleşmenin maddelerini dikkkatle okumanızı tavsiye ederim, uzun vadede sizi üzecek bir durum olmaması adına. Kariyerinizle ilgili konularda sizi hayal kırıklığına uğratacak gelişmeler olabilir, beklediğiniz haberler var ise eğer olumlu yanıtlar gelmeyebilir.

DİNÇER GÜNER'DEN YAY BURCU YORUMU İZLE

OĞLAK
Bugün mali konularda kandırılmaya, hatalı kararlar vermeye, hesap hatalarına açık bir günde olacaksınız. Bu yüzden para ile ilgili yapacağınız her türlü işlemi en az 2 defa kontrol etmenizi öneririm. İnternet üzerinden alış veriş yapacaksanız eğer güvenmediğiniz sitelerden yapmayın, mükerrer ödemeler olmamasına dikkat edin.

DİNÇER GÜNER'DEN OĞLAK BURCU YORUMU İZLE

KOVA
Ay aslan  burcunda seyahat ettiğinden derinlik, zaman ve sabır isteyen konularda başarı sansımız oldukça düşüktür. Özellikle bunu özel hayatınızda daha çok deneyimleyebilirsiniz, özel hayatınızı paylaştığınız kişiye karşı sabrınız biraz düşük olabilir bugün. Eğer yalnızsanız yeni kişilerle tanışmak için uygun bir güne işaret etmekte.

DİNÇER GÜNER'DEN KOVA BURCU YORUMU İZLE

BALIK
Bugün dışarı çıkmak, arkadaşlarla takılmak, sosyalleşmek, uzun sohbetler etmek için süperdir. Ya da arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabilir, evinizde oldukça keyifli güzelş sofralar kurarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yalnız bugün çevrenizde ki insanları yanlış anlamaya ve gereksiz alınganlıklar yapmaya oldukça açıksınız. Önümüzde ki birkaç gün anlaşma ve sözleşme imzalamak içinde uygun değildir.

DİNÇER GÜNER'DEN BALIK BURCU YORUMU İZLE