Günlük burç yorumları, uzman astrolog Dinçer Güner tarafından yorumlanmış burç yorumları ile burcunuz size neler söylüyor? Burcunuzda size özel bugün neler var? Sağlık, iş, aşk ve ekonomi durumlarınız ile size burcunuz bugün neler önerecek? İşte 28 Ağustos 2015 Cuma günlük burç yorumları...

KOÇ
Beklenmedik ani bir seyahat planı gündeme gelebileceği gibi, özellikle yalnız olanlar sizden mesafece uzakta veya yabancı asıllı birileri flört edebilirsiniz. Zihinsel olarak oldukça yoğun ve sürekli proje üreten bir halde olabileceksiniz. Heyecan verici aktivitelere atılmanız için fazlaca motive olabileceksiniz.

BOĞA
Beklenmedik, sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Bu birkaç gün bir parça krizlerle mücadele zamanı gibi olacak sizler için ama emin olun alnınızın akıyla çıkabileceksiniz. Yalnız olanlar ise, gizli bir takım ilişkiler içine girebilirler, görüştükleri kişileri çevrelerinde ki kişilerden saklayabilirler.

İKİZLER
Arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler alabilirsiniz. Ya da bir arkadaş davetinde tanışacağınız biri ile sürpriz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni farklı, marjinal kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu sürpriz bir iş teklifi şeklinde de hayatınıza yansıyabilir. Eğer partneriniz yok ve mazbut bir bekarsanız aşk size sürpriz bir şekilde gelebilir.

YENGEÇ
Mesleki konularda sürpriz gelişmelere ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Aklınıza çılgın bir proje fikri gelebilir ve bu herkes karşılaşabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi ise, alternatif tıp, alternatif iyileşme yöntemleri, enerji konularını araştırmaya başlayabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz işiniz sayesinde tanışabileceğiniz bir kişi ile romantik etkileşimler söz konusu olabilir.

ASLAN
Sürpriz bir seyahatin habercisi olabileceği gibi, uzaklardan gelecek olan sizi şaşırtacak bir haberin müjdesi de olabilir. Yalnız olanlar, sizden uzakta, yabancı asıllı belki de biri ile yakınlaşmalar olabilir. Ya da özel hayatınızla ilgili kendinizi daha fazla özgür hissetmek isteyebilirsiniz. Kişisel hobilerinize yönelmenizi tavsiye edebilirim.

BAŞAK
Beklenmedik sürpriz finansal fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bankacılık işlemlerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilir, ortaklaşa kazançlarınızı arttırabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi anlamda güzel bir zaman.

TERAZİ
Sürpriz ortaklıklar gündeme gelebilir, beklenmedik yardımlar ve destekler alabilirsiniz. Kendinizi aşka çok daha yakın hissedeceğiniz birkaç gün olacak. Eğer yalnız iseniz sürpriz bir aşk bu aralar kapınızı çalabilir, hatta bu aşk çıkma ihtimaliniz olan seyahat esnasında tanışabilirsiniz, veya gideceğiniz yerde.

AKREP
Sürpriz iş teklifleri, sürpriz iş projeleri gündeme gelebilir. Yalnız iş ile ilgili çok ama çok yoğun bir döneme giriyorsunuz arkadaşlar, kendinizi hazırlayın. Toplumsal konulara karşı çok daha hassas olacaksınız.  finansal anlamda size sürpriz kazanç fırsatları yaratacak koşullar ve teklifler gündeme gelebilir.

YAY
Yaratıcılık gerektiren konularda rahatlıkla başarı elde edebileceksiniz. Bazılarınız ise şans oyunlarında minik kazançlar elde edebilirsiniz. Fiziksel anlamda da güzelleşmek adına farklı, değişik metotlara da başvurabilirsiniz.

OĞLAK
Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İstediğiniz evin çok ucuzladığını görebilir, evinizde veya ailede çözülmesi zor bir problem birden çorap söküğü gibi çözülebilir. Kendinize yeni hedefler ve bu hedeflere nasıl gideceğinizi belirlemenin tam zamanı.

KOVA
Sürpriz beklenmedik seyahatler gündeme gelebileceği gibi, dostlarınızdan arkadaşlarınızdan rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Fikirleriniz arkadaşlarınız tarafından desteklenecektir. Sözü geçen kişi siz olacaksınız.  Arkadaşlarınız enterasan sürpzler yapabilirler size ya da çöpçatanlık işine soyunabilirler sizin için.

BALIK
Gelsin paralar diyorum sizler için. Sürpriz bir iş teklifi ile olabilir, ya da açıktan para kazanabileceğiniz sürpriz durumlar oluşabilir. Her halukarda finansal anlamda bu aralar olumlu sürprizlere açık olacaksınız. Kariyer anlamında sürpriz bir iş teklifi, paranızda artışı sağlayacak durumlar oluşabilir.