Günlük burç yorumları, uzman astrolog Dinçer Güner tarafından yorumlanmış burç yorumları ile burcunuz size neler söylüyor? Burcunuzda size özel bugün neler var? Sağlık, iş, aşk ve ekonomi durumlarınız ile size burcunuz bugün neler önerecek? İşte 29 Ağustos 2015 Cumartesi günlük burç yorumları...

KOÇ
Kendinizi yorgun, ve yalnız hissedebilirsiniz. Kendi içinize dönme, meditasyon yapma, kendinizi içsel anlamda tanıma veya tanımanıza yardımcı olacak çalışmalara katılmak için uygun bir dönem olacak. Dolunay Güneş/Jüpiter etkileşimini tetikleyeceğinden dolayı, hem ruhsal anlamda ki olası gelgitlerinizi hem iş çalışma kapasitenizi gereksiz yere çok fazla abartmamanız gerektiğini göstermekte.

BOĞA
Dostlarınızdan rahatlıkla destekler görebilecek, hayatınıza yeni insanlar katabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz hayatınıza kattığınız bu yeni insanlarla uzun vadede özel bir birliktelikte yaşayabilirsiniz. Ya da bir diğer senaryo ise yalnız Boğalar bu dolunay zamanı oldukça romantik ve duygusal birlikteliklere, flörtlere yelken açabilirler. Zira hem Güneş hem de Jüpiter aşk evinizde birlikte hareket ediyor olacak.

İKİZLER
Dostlarınızdan rahatlıkla destekler görebilecek, hayatınıza yeni insanlar katabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz hayatınıza kattığınız bu yeni insanlarla uzun vadede özel bir birliktelikte yaşayabilirsiniz. Ya da bir diğer senaryo ise yalnız Boğalar bu dolunay zamanı oldukça romantik ve duygusal birlikteliklere, flörtlere yelken açabilirler.

YENGEÇ
Üstlerinizden destekler alabilir, oldukça göz önünde olabilirsiniz. Yalnız iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda yeri geldiğinde sizden bazı fedakarlıklar yapmanız beklenebilir. Kariyerinizle ilgili konularda aşırı hayalperest davranmamalı, ayakları yere sağlam basan hedefler ve istekler içinde olmalısınız.

ASLAN
Bu dolunay zamanı ödemeler her ne kadar üst üste binecek gibi görünse de, iş veya çalıştığınız alanla ilgili yatırımlar yapma zamanı olacak. Bu bir teminat şeklinde olabilir veya banka ile kredi hakkında görüşmeler gerçekleşebilir. Kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK
Bazılarınızı evlilik yolunda adım atmak için planlar yapmanız neden olacak iken, evliliği veya ilişkisi olanların ise, birlikte oldukları kişinin yaşamı ile ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Yalnız olanlar bu hafta yeni ilişkilere adım atabilirler, oldukça romantik etkiler altında olacaksınız. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile de ilgilenebilirler.

TERAZİ
Bu dolunay ruhsal sorunlarınıza çözüm getirebileceği gibi, size harika bir terapistte getirebilir. Yalnız dolunay neptünyen olduğundan dolayı, iş konularında yanlış anlamalara, alınganlıklara, işaretleri yanlış okumaya çok eğilimli olabileceğinize işaret etmekte. İş kurmak isteyebilir, yeni iş yeri açmak isteyebilirsiniz.

AKREP
Bu dolunay genel anlamda iyi etkilere sahip, evinizi değiştirmek, yeni ev almak, satmak için koşullar sizden yana olacak. Bunun yanı sıra finansal anlamda özellikle eve ait harcamalar için gerekli desteği de bulabileceksiniz. Yalnız dikkat edilmesi gereken tek konu sanırım, evinizde ki su tesisatı ile ilgili minik problem çıkabilir, dikkatli olmanızda yarar var.

YAY
Dolunay ile birlikte, yakın yerlere seyahat etmek, iletişim-eğitim konuları ile ilgilenmek, yakın çevrenize özellikle de komşularınıza yardım etmek için koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bazılarınız web sitesi, blog, internet ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir dil eğitimine başlamak içinde uygun bir süreçte olduğunuza işaret etmekte.

OĞLAK
Dolunay zamanı Güneş/Jüpiter birlikte hareket edecekler. Bu öncelikle seyahat demek, yabancı ülkelere seyahatler söz konusu olabilir  veya bununla ilgili araştırmalar içine girebilir, planlar yapabilirsiniz. Keza bu hafta ticaret-satış-pazarlama-reklam-halkla ilişkiler çalışmaları yapmak içinde uygun bir haftadır. Eğer ki yabancı dil öğrenmek istiyorsanız bu hafta eğitim almaya başlayabilirsiniz mesela.

KOVA
Dolunay, para, mali konular üzerinde etkili olacaktır. Bu dolunay olumlu etkilere sahip, kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, bu yeni bir proje ile olabileceği gibi iş yerinde terfi ile de olabilir. Veya free olarak yapacağınız bir iş ile de gelebilir.

BALIK
Sıra sezgileriniz inanılmaz kuvvetlenecek ve hatta yönünüzü bulmanızda yardımcı olacak. Kişisel, önemli bir şeyin mutluluğunu yaşayabilir, kutlamasını yapabilirsinizde. Hayatınızda önemli bir başlangıç yapmak için gerekli motivasyonu ve desteği bulabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksin.