Günlük burç yorumları, uzman astrolog Dinçer Güner'in yorumları ile haberimizde. Burcunuz bugün size neler söylüyor. Oniki burca ait günlük ve haftalık değerlendirmeler astroloji sayfamızda. 28 Aralık Pazartesi için yapılmış günlük burç yorumları ve Dinçer Güner'in haftalık burç yorumları ile burcunuzda size ne gibi süprizler var, aşk, iş hayatınız ve sağlık ile para durumunuz nasıl olacak öğrenebilirsiniz. İşte günlük burç yorumları...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 28 ARALIK PAZARTESİ


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu hafta Venüs, Yay Burcu’na giriş yapacak ve 24 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. 9. Eviniz’e girecek olan Venüs, özellikle kendi işi olan, ithalat, ihracat, tanıtım, pazarlama, iletişim sektöründe olanlar için keyifli zamanlar yaşatacak. 24 Ocak’a kadar olan süreçte yalnız olanlar yabancılarla, yabancı uyruklu kişilerle daha da yakınlaşabilir. Önemli kişilerle dostluklar ve onlardan daha kolay yarar ve destek görebilecekler. Yeni şeyler öğrenmeye çok daha fazla açık olacaklar. Bu hafta Merkür de, Kova Burcu’na geçiş yapacak. Arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler, grup aktiviteleri ön planda olacak.

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu İçin Tıklayın

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu hafta Venüs, Yay Burcu’na giriş yapacak ve 24 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal konular harekete geçmeye başlıyor. Fakat kişisel kazançlarınızdan öte bu eşinizin, ortağınızın finansal konuları, banka, kredi, çek, senet, vergi, burs gibi konularda etki edecek. Eşinizden veya ortağınızdan rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Miras ile ilgili konuları gündemde olanlar, olası sorunları daha kolay çözüme kavuşturabilecekler. Bu hafta Merkür de, Kova Burcu’na giriş yapacak. Kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz konular; iş, kariyer, meslek üzerinden olacaktır. Bu süreçte terfiler alabilir, iş değiştirebilirsiniz. Tüm ışıklar size çevrilmiş olacak.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu İçin Tıklayın

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu hafta Venüs, Yay Burcu’na giriş yapacak ve 24 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. 7. Eviniz’e giren Venüs, ikili ilişkiler ve ortaklıkları ilgilendiren konularda destekleyici etkiler vermeye başlayacak. Yalnız olanlar özellikle daha kolay karşı taraftan etkilenebilecek, ilişkisi olanlar için de olası sorunların üstesinden daha kolay gelinebilecek. Fakat abartılı ve ani çıkışlarında kontrol altına alınması gerek. Evlilik konuları gündeme gelebilir, yeni ortaklıklar başlayabilir. Merkür de, bu hafta Kova Burcu’na geçiş yapacak. Yurtdışı, yabancılarla ilişkiler, din, felsefe, hayatın anlamı, hukuksal konular üzerine olacaktır. Bu ay önemli davalarınız sonuçlanabilir.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu İçin Tıklayın

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu hafta Venüs, Yay Burcu’na giriş yapacak ve 24 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. Birlikte çalıştığınız kişiler ve sağlığınızı ilgilendiren konularda Venüs etkilerini göstermeye başlayacak. Olası sağlık sorunlarının üstesinden çok daha rahat gelebilecek, diyet gibi kişisel sağlığınıza iyi gelecek ve günlük yaşamınızda sizi motive edecek şeylere yönelmeye başlayabilirsiniz. Bu hafta Merkür de, Kova Burcu’na giriş yapacak; kredi çekmek için araştırmalar yapabilirsiniz, ortaklaşa işlerden kazandığını gelirleri arttırmak için çalışmalar yapabilirsiniz, öğrenci iseniz yeni burs başvuruları yapabilir, sponsor görüşmeleri yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu İçin Tıklayın

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu hafta Venüs, Yay Burcu’na giriş yapacak ve 24 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. 5. Eviniz’e giriş yapan Venüs; aşk, çocuklar, hobiler, riskli girişimleri işaret eden konularda etkinliğini göstermeye başlayacak. Çocuk sahibi olmayı düşünenler destekleyici etkiler altında olacaklar. Hayattan daha fazla zevk alabileceğiniz, cinsel yaşamınızın da canlanacağı, özellikle yalnız aslanlar için havada aşk oklarının dolaşacağı zamanlar. Bu hafta Merkür de, Kova Burcu’na giriş yapacak. Bu süreçte iletişim ve bilgi alışverişinin yoğun olacağı konular; ilişkiler, ortaklıklar, partnerinizle ilgili konular olabilecektir. Bu süreçte, ortaklık imzaları, evlilik adına adımlar atabilirsiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu İçin Tıklayın

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu hafta Venüs, Yay Burcu’na giriş yapacak ve 24 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, aile içi ilişkiler, tadilat gibi konularda Venüs’ten destek almaya başlıyorsunuz. Evinizi güzelleştirmek, dekore etmek, boya, badana gibi işlere girişmek için uygun zamanlar. Aile içi olası sorunlar içinde abartılı davranışlar ve tepkilere mahal verilmediği takdirde barış ortamı yaratılabilecektir. Bu hafta Merkür de, Kova Burcu’na giriş yapacak. Bilgi alışverişi, sözleşme, imza gerektiren konular hayatınızda; çalışma ortamı, sağlığınız, günlük rutin işlerinizle ilgili olacaktır. İş görüşmelerine gidebilirsiniz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu İçin Tıklayın

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu hafta Venüs, Yay Burcu’na giriş yapacak ve 24 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. 3. Eviniz’e giriş yapacak olan Venüs, türlü keyifli seyahatleri hayatınıza katmaya başlayacak. Yakın çevreniz ile keyifli vakitler geçirebilir, yalnız olanlar özellikle biraz daha flörtöz bir ruh haline bürünebilirler. Kardeşler ve yakın akrabalar ile olası sorunların üstesinden daha kolay gelebileceksiniz. Bu hafta Merkür de, Kova Burcu’na giriş yapacak. İletişim konularının yoğunlaşacağı, bilgi alışverişinin hızlanacağı konular; aşk, çocuklar, hobiler, hayatın keyifli, eğlenceli yanları, riskli aktiviteler üzerine olacaktır. Evet sizlerin aşk ayı başladı. Doktorunuzla da görüşebilirsiniz.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu İçin Tıklayın

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu hafta Venüs, Yay Burcu’na giriş yapacak ve 24 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal konular hareketlenmeye başlıyor. Ödemelerle ilgili konularda bir rahatlama ve ferahlama hissetmeye başlayacaksınız. Yeni gelir kaynakları elde edebilirsiniz yalnız keyfe keder harcamalarda ortaya çıkabilir. Gelir-gider dağılımınıza dikkat etmek yerinde olacaktır. Yeni iş teklifler ile karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Merkür de, Kova Burcu’na giriş yapacak. İletişim yoğunlaşacağı, bilgi alışverişin artacağı konular, ev, yuva, aile, yerleşim, yer değiştirme, alım-satımla ilgili olabilecektir. Bu bir aylık süreçte, evinizi değiştirmek için araştırmalar yapabilirsiniz.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu İçin Tıklayın

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu hafta Venüs, Yay Burcu’na giriş yapacak ve 24 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. Burcunuza seyahat edecek olan Venüs sizi adeta bir mıknatısa çevirebilir, insanları sempatik yaklaşımınız ile kolayca etki altına alabilirsiniz. Yediklerinize içtiklerinize dikkat etmelisiniz, çünkü Venüs bu dönemde size biraz kilo aldırabilir. Bu hafta Merkür de, Kova Burcu’na giriş yapacak. İletişim ve bilgi alış-verişinin artacağı konular; seyahatler, eğitim, yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konular olabilecektir. Bu ay bol bol seyahat edebilirsiniz, tatil planları yapabilirsiniz, bazılarını iş hayatında kullanabilecekleri tarzda bir eğitime başlayabilirler.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu İçin Tıklayın

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu hafta Venüs, Yay Burcu’na giriş yapacak ve 24 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. 12. Eviniz’de seyahat eden Venüs, ilişkiler açısından kendinizi çok da rahat ortaya koyamayabilir, mevcut ilişkilerde zaman zaman krizler oluşabilir. Özellikle finansal anlamda daha dikkatli hareket edilmeli. Bu hafta Merkür de, Kova Burcu’na geçiş yapacak. Kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular; iletişimin ve bilgi alışverişinin artacağı konular, para olacak. Napolyon misali para para para diyeceksiniz. Gelirlerinizi artırabileceğiniz koşullarla karşılaşırken bazılarınız yatırım araçlarını kullanabilirler.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu İçin Tıklayın

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu hafta Venüs, Yay Burcu’na giriş yapacak ve 24 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. Partiler, davetler, organizasyonların aranan kişisi sizler oluyorsunuz. Daha çok sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla birlikte keyfin ön planda olduğu birliktelikler söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte minik bir seyahat planı yapabilirsiniz. İşten kazandığınız gelirleri artırmanın yollarına gidebilir, prim veya ödül alabilirsiniz. Bu hafta Merkür de burcunuza giriş yapacak. Tüm yönetim özelliklerinizi rahatlıkla sergileyebilecek, isteklerinize, hedeflerinize ulaşmak size çok daha kolay gelecektir. Geçtiğimiz sevimsiz bir ayın ardından gireceğimiz bir aylık süreç size ilaç gibi gelecektir.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu İçin Tıklayın

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu hafta Venüs, Yay Burcu’na giriş yapacak ve 24 Ocak’a kadar bu burçta seyahat edecek. 10. Eviniz’i ziyaret edecek olan Venüs, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda destekleyici etkiler vermeye başlayacak. İşsiz olanların görüşmeleri daha keyifli ve olumlu geçebilir, ajans, reklam, kadınlarla ilgili ve seyahat gerektiren mesleklerde iş sahibi olabilirler. İş hayatında başarıyı yakalamak daha kolay olacak. Bu hafta Merkür de, Kova Burcu’na giriş yapacak. Bilinçaltı, rüyalar, psikoloji vb… konular olacaktır. Bu bir aylık süreç biraz daha ikinci planda kalabileceğiniz, kendinizi ortaya koymakta biraz zorlanabilirsiniz. Yalnız kalmak size daha uygun gelecektir.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu İçin Tıklayın