İÇİMDEKİ İNSAN

Türkiye yapımı dram filmi 27 Mart'ta gösterime giriyor.

Başrollerini; Vedat Erincin, Suavi Eren, Füsun Demirel, Şebnem Bozoklu ve Menderes Samancıların paylaştığı dram filminin yönetmenliğini Aydın Sayman yapıyor.



Film Özeti

İrfan Yalçın'ın Feraye'yi öldürmek adlı romanından senaryolaştırılan film .Gazeteci-yazar Nuri'nin, uzun yılların ardından doğup büyüdüğü taşra kentine geri dönmesini konu alıyor.Yazarın eski dostu Sabri ile buluşmasının ardından oldukça karanlık bir hal alıyor. Tek amacı babasından kalan bir bahçeyi satarak yeniden İstanbul’a geri dönmek olan Nuri, Kentte eski dostu Sabri ile karşılaştıktan sonra ilginç bir hesaplaşma içine girerler. İrfan Yalçın'ın Feraye'yi öldürmek adlı romanından senaryolaştırılan bu film izlenmeye değer.

DANNY COLLİNS

ABD yapımı komedi-dram filmi 27 Mart'ta sinemalarda.

Başrollerini; Al Pacino, Annette Bening, Jennifer Garner, Bobby Cannavale'nin paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Dan Fogelman oturuyor.



Film Özeti

Orta yaşlarını geçmiş olan dünyaca ünlü müzisyenin, gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak oluşturulmuş öyküsünü perdeye aktaran film; Danny adındaki bir rock yıldızının geçmişi ile olan samimi yüzleşmesini konu alıyor.

GÜVERCİN UÇUVERDİ

Güvercin Uçuverdi, 27 Mart'ta yerli komedi kotasından vizyona giriyor.

Başrollerini; Salih Kalyon, Ayşen Gruda, Atalay Demirci'nin paylaştığı komedi filminin yönetmenliğini Selami Genli ve Onur Koçal üstleniyor.



Film Özeti

Adını, Orta Anadolu'nun meşhur oyun havasından alan film, pilot olma hayalleriyle yanıp tutuşmuş olan fakat belediye otobüsü şoförlüğü yaparak "kaptan" ünvanına erişebilmiş olan Yüksek Güvercin adlı karakterin öyküsü perdeye taşınıyor. Görme engelli annesini de pilot olduğuna inandıran Yüksel, bu hayalinin peşini bırakmıyor.

GERONİMO

Fransa yapımı dramatik komedi filmi 27 Mart'ta Beyazperdedeki yerini alıyor.

Başrollerini; Céline Sallette, Rachid Yous, David Murgia'nın paylaştığı filmin yönetmenliğini Tony Gatlif yapıyor.



Film Özeti

Fransa’nın güneyinde yer alan St. Pierre mahallesi kavganın ve gürültünün hiç bir zaman eksik olmadığı, oldukça hararetli bir kasabadır. Sosyal eğitmenlik görevini üstlenen Geronimo, boğucu bir Ağustos güneşi altında, St. Pierre mahallesinde gençler arasında aniden patlak veren gergin durumları yumuşatmaya çalışmaktadır. Genç bir kız olan Nil ise Çingene bir sevgilisi olan ama başka bir adamla zorla evlendirilmek istenen Türk kökenli bir genç kadındır.

BİZİM HİKAYE

Türkiye yapımı dram filmi 27 Mart'ta sinemalarda...

Başrollerini; Cansel Elcin, Haluk Piyes, Sera Tokdemir ve Naz Elmas'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Yasin Uslu oturuyor.


Film Özeti

Haksızlığa uğramış, ailesi, yuvası, geleceği elinden alınmış bir adam ile hayata karşı tek başına mücadele etmek zorunda kalan, çocuklarıyla bu koca dünyada bir başına kalmış bir kadının öyküsünü perdeye taşıyor Bizim Hikaye. Başka kimler yok ki bu öyküde: ailesinin itibarını kurtarmak için çabalayan bir genç, yanlış zamanın ve yanlış davanın kurbanı olan eski bir aşık...

ŞEYTANIN KAPISINDA

ABD yapımı korku filmi 27 Mart'ta vizyona giriyor.

Başrollerini; Catalina Sandino Moreno, Naya Rivera, Ashley Rickards'ın paylaştığı filmin yönetmeni ise Nicholas McCarthy.


Film Özeti

Hırslı bir emlak danışmanı olan Leigh, lanetli olduğu iddia edilen eski bir evin satışını üstlenir. Leigh, satacağı bu eski evi kontrol etmek için ziyaret ettiğinde, ev sahibinin gizemli bir şekilde ortadan kaybolan kızı Hannah'yı görür. Genç kadın başından geçen bu olayı kız kardeşi Vera ile paylaşır. Fakat bu sır kendilerini büyük bir dehşetin kucağına düşürecektir.

EVİM

Haftanın animasyon-komedi türündeki filmi 27 Mart'ta izleyiciyle buluşacak.

Filmin karakter seslendirmesini büyük isimler üstleniYOR. Rihanna, Jim Parsons, Jennifer Lopez, Steve Martin...



Kendi halkı tarafından kovalanan ve peşindeki düşmanlardan kurtulabilmek için Dünya'da bir yerlerde saklanmaya karar veren Of, bu gezegende güvende olacağına inanmaktadır. Fakat Of, peşindeki düşmanlara yanlışıkla saklandıkları yeri ifşa edince büyük bir karmaşa başlar ve sevimli uzaylı dostumuz tek çareyi bir genç kızdan yardım almakta bulur. Şimdi her ikisini de, dünyanın etrafında dolaşacakları son derece eğlenceli ve renkli bir yolculuk beklemektedir.