Yolunda A.Ş. Çinçin Bağları

Türkiye yapımı komedi filmi; 1 Mayıs'ta gösterime giriyor.

Usta oyuncu Cezmi Baskın, Emre Budak, Erdağ Yenel'in başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini Emre Budak yapıyor.



Film Özeti

Son yılların en çok konuşulan konularından olan kentsel dönüşümü konu alan ve konu alırken de mizahla süsleyen Yolunda A.Ş Çinçin Bağları Hikâyesi, mahallelinin de desteği ve katılımıyla çekilen bir sinema filmi…

 Yenilmezler: Ultron Çağı

ABD yapımı macera-bilim kurgu filmi 1 Mayıs'ta vizyondaki yerini alıyor.

Başrollerini; Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo'nun paylaaştığı filmin yönetmenliğini Joss Whedon YAPIYOR.



Film Özeti

İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Man, Kaptan Amerika ve Hulk'ın yanısıra Hawkeye, Nick Fury ve Black Widow da maceraya katılıp sürprizini koruyan beklenmeyen düşmanlara karşı savaşıyor. Bu kez hiç olmadığı kadar aksiyonlu bir macerayı vadeden film, her bir kahramanın kişisel yaşamına ve aralarındaki ilişkilere vurgu yapmayı hedefliyor.

Tehlikeyle Flört

Türkiye yapımı komedi filmi 1 Mayıs'ta sinemalarda

Başrollerini; Ozan Kotra, Çağatay Kehribar, Hakan Çağlar'ın paylaştığı fimin yönetmenliğini Murat Şenöy yapıyor.



Film Özeti

Para kazanırken kendi müzik türlerinden ödün vermek istemeyen 3 kafadar, istedikleri albümü çıkartacak yapımcıyı bir türlü bulamazlar. Çaldıkları bir düğünde kendi müzik tarzlarını davetlilerle paylaşmak zaten bir hatayken, üstüne üstlük Ozan gelinle 'flörtleşmeye' başlar! Kendilerini işsiz bulan ve daha kötüsü çevrede sürekli alay konusu olmayan başlayan üçlü, çareyi en son kendi paralarını ortaya koyarak albüm çıkartmakta bulurlar. Fakat cepleri bomboştur...

Aşkı Bulunca

Almanya-ABD ortak yapımı film 1 Mayıs'ta vizyondaki yerini alacak.

Başrollerini; Brit Marling, Jack Huston, Tom Schilling'in paylaştığı filmin yönetmenliğini Lulu Wang yapıyor.



Film Özeti

Ortaya koyduğu sanat eserleri beklediği ilgiyi görmeyen Liam Price, biraz kendi içine kapanık, asi ama bir o kadar da yetenekli bir saantçıdır. Bir sabah bir yanlışlık sonucu ölümüne dair dedikodular sanat camiasını sarar. Galericisi Daniel ve Liam ortak bir kararla bu yanlış anlamayı sürdürürler, zira eskisi kadar ilgi görmeyen işlerinin satışları bir anda patlamıştır. Fakat Liam Price, çarpıcı bir hiaky peşinde koşan gazeteci McKenzie'nin radarından kaçamayacaktır...

Toz Ruhu

Türkiye yapımı dram filmi 1 Mayıs'ta vizyonda...

Başrollerini; Tansu Biçer, Nihal Koldas, Settar Tanrıöğen'in paylaştığı filmin yönetmenliğini Nesimi Yetik yapıyor.



Film Özeti

37 yaşındaki Metin, İstanbul’da hayatını gündelikçilik yaparak kazanan bir adamdır. Kendi küçük dünyasında mutlu bir hayatı vardır. Hayranı olduğu arabesk müzik için besteler yapar. Bir gün yeğeni Ümit askerlik tayini ile İstanbul'a gelir e Metin'i ziyaret eder. Bu ziyaret ile yaşamı bir süre sekteye uğrayan Metin, esas olarak yanında çalıştığı Suzan Hanım’ın diğer gündelikçisi Neslihan’ın eve gelmesiyle alt üst olur.

Toprağın Tuzu

Brezilya-Fransa ortak yapımı film 1 Mayıs'ta beyazperdede...

Başrollerini; Sebastião Salgado, Wim Wenders, Juliano Ribeiro Salgado'nun paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Wim Wenders ve Juliano Ribeiro Salgado oturuyor.



Film Özeti

Fotoğraf sanatçısı ve kaşif Sebastião Salgado, kırk yıl boyunca insanlığın her daim değişime uğrayan karakterinin izini sürüp dünyanın yakın tarihte deneyimlediği açlık, göç ve uluslararası anlaşmazlıklar gibi önemli olaylara tanık olmuş ve bunları ölümsüzleştirmişti. Sanatçı bu kez modern uygarlık tarafından henüz zarar görmemiş toprakların keşfine çıkıp Vrangel Adası, Batı Papua ve Brezilya'nın Panatanal bölgesi gibi yerlerde sıradışı çekimler yapıyor...

Ezan

Türkiye yapımı korku-gerilim filmi 1 Mayıs'ta sinemalarda...

Başrollerini; Osman B. Keser, Yeliz Yeşil, Şahin Özden'in paylaştığı filmin yönetmenliğini Fuat Yılmaz yapıyor.



Film Özeti

Ali asi ve asabi bir gençtir ve bu sebeple de hç bir işte tutunamamaktadır. Genç adamın bu asabiyeti,
daha önce olduğu gibi yeni işinden de kovulmasına sebep olmuştur. Ali işten kovulduğu akşam, aşırı alkol almıştır. Bardan çıkışta çiçek satan küçük bir kız çocuğuna çarpar ve kızın öldüğünü düşünerek olay yerinden kaçar. Ne var ki bu kaza genç adamın yakasını kolay kolay bırakmayacaktır.

Karlar Kraliçesi 2

Rusya yapımı animasyon filmi 1 Mayıs'ta vizyonda...

Başrollerini; Ivan Okhlobystin, Anna Shurochkina, Ramilya Iskander'in paylaştığı filmin yönetmenliğini Alexey Tsitsilin yapıyor.



Film Özeti

2012 yapımı Karlar Kraliçesi'nin devamı olan filmde kahramanlarımız heyecan dolu yeni bir maceraya atılıyor. İlk filmde Karlar Kraliçesi'nin laneti sonrasında yaşananlar sona ermiştir. Cüce Orm nihayet sağ salim evine döneceği için mutludur. Ancak şehre geri döndüğünde düşündüğünden daha zorlu bir hayatla karşılaşır.