Helak: Kayıp Köy

Türkiye yapımı korku-gerilim filmi 22 Mayıs haftasında viyondaki yerini alıyor.

Başrollerini; Soydan Soydaş, Tuğçe Aksum, Ömer Güney'in paylaştığı filmin yönetmenliğini Özgür Bakar yapıyor.



Özkan ailesi, bir suç olayına karışır ve başlarını bu beladan kurtarmak için bir köye kaçarlar. Köyde güvende olduklarını sanıp saklanırken, burada yaşanan bir takım paranormal olaylar hepsinin korkulu rüyası olur. Saklandıkları bu köyden çıkmaya çalıştıkça, köy herpsi için derinleşen bir labirente dönüşecektir.

OHA: Oflu Hoca'yı Aramak

Türkiye yapımı komedi filmi 22 Mayıs'ta gösterime giriyor.

Başrollerini; Yaşar Kalyoncu, Taies Farzan, Adem Yılmaz'ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Levent Soyarslan yapıyor.



Film Özeti

Karadenizli işadamlarından Ali Baltaoğlu, Doğu Karadeniz'in potansiyelini kullanarak dağ turizmine açmak ister. Bunun için de dev bir inşaat projesini hayata geçirmek ister ve macera başlar...

Sihirbazlık Okulunda Bir Türk

Türkiye yapımı komedi filmi 22 Mayıs'ta izleyicisiyle buluşuyor.

Yönetmenliğini Erol Dikmen'in üstlendiği filmin başrollerini ise Barbaros Dikmen, Kadir Doğrubakar, Selen Seyven paylaşıyor.



Film Özeti

Okul hayatında pek de başarılı olamayan Mehmet, Spellcraft Sihirbazlık ve Büyücülük Okulu'na kabul edildiğini duyunca fırsatı kaçırmaz ve okula başlamaya karar verir. Hiç tanımadığı bu sihirli dünyaya ayak uydurmaya çalışan Mehmet’i birbirinden komik maceralar beklemektedir.

Yarının Dünyası

ABD yapımı bilimkurgu-macera filmi bugün vizyondaki yerini alıyor.

Başrollerini; George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Brad Bird oturuyor.

Yarının Dünyası Filminin Fragmanı



Film Özeti

Yarının Dünyası, izleyiciye sadece rüyalarda görülebilecek türden yeni boyutların içinde, aralıksız maceradan oluşan heyecanlı bir yolculuk vadediyor. Zamanın dahi çocuklarının tehlikeli yolculuğu izleyiciye heyecan yaratacak...

Poltergeist: Kötü Ruh

ABD yapımı korku filmi 22 Mayıs haftasında gösterime giriyor.

Başrollerini; Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Saxon Sharbino' nun paylaştığı filmin yönetmenliğini Gil Kenan yapıyor.



Sam Raimi'nin yapımcıları arasında bulunduğu film, 80'li yılların efsanevi korku filmlerinden Poltergeist'ın yeniden çevrimi. Steve ve Diana'nın sakin ve huzurlu aile yaşantısı, yeni taşındıkları evlerinde yaşanmaya başlanan paranormal olaylarla sarsılmaya başlar. Üç çocuklarından en küçük olanı, bir gece evlerinde esrarengiz bir varlık olduğunu keşfeder ve ansızın ortadan kaybolur ve korku dolu macera başlar.

Gece Takibi

ABD yapımı aksiyon- polisiye filmi 22 Mayıs'ta sinemalardaki yerini alıyor.

Filmin başrollerini; Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman paylaşıyor.



Film Özeti

Uzun süre mafya babası Shawn Maguire’ın en iyi arkadaşı olan tetikçi Jimmy, artık formunda değildir ve yaşlanmıştır ancak mafya babası patronu onu bir göreve daha zorlar. Jimmy, kendisinden uzun zaman önce uzaklaşmış oğlu hedef haline geldiğinde, suç dünyasındaki ailesi ve kendisini terk etmiş gerçek ailesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır...

Zilin sesi

Türkiye yapımı komedi filmi 22 Mayıs'ta beyazperdede.

Başrollerini; Wilma Elles, Kutsi, Sümer Tilmaç'ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Levent Demirkale yapıyor.



Film Özeti

Tarkan 30'lu yaşlarında bir fizik öğretmenidir. Futbolcu olma hayalleriyle yanıp tutuşan kardeşi ile birlikte İstanbul'a taşınırlar ama işleri sandıkları gibi yolunda gitmez. Görüşmeye gittiği tüm okullardan ret cevap alan Tarkan, tüm gücünü toplayarak son kez bir okula başvuru için gider. Gittiği okulda kendisini tanıtacakken bir anda kendini hastalanan müzik hocasının yerinde bulur.

Aşk Vizesi

ABD yapımı romantik komedi filmi 22 Mayıs'ta gösterime giriyor.

Yönetmen koltuğunu; Simon Helberg, Jocelyn Towne'ın paylaştığı filmin başrollerinde yine Simon Helberg olmak üzere Melanie Lynskey, Maggie Grace de yer alıyor.


Film Özeti

Quinn ve Devon çiftinin uzun süreli mutlu bir ilişkisi vardır ve artık Quinn'e göre bir sonraki aşamaya geçme zamanı gelmiştir. Genç adam, Devon'a evlenme teklifi etmeyi planlarken arkadaşı Kelsey'nin kendine aşık olduğunu öğrenir. Bu durum Quinn'in kafasını karıştırır, artık evliliğin doğru bir adım olup olmadığını düşünmeye başlamıştır.

Kayıp Nehir

ABD yapımı dram-gerilim filmi 22 Mayıs'ta vizyondaki yerini alıyor.

Başrollerini; Christina Hendricks, Saoirse Ronan, Iain De Caestecker' ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Ryan Gosling yapıyor.



Film Özeti

Kayıp Nehir, yalnız yaşayan bir annenin karanlık bir dünyaya çekilmesini ve kadının genç oğlunun gizli bir su altı dünyasını keşfetme sürecini anlatıyor.

Sibirya Mafyası

İtalya imzalı polisiye-dram filmi 22 Mayıs haftasında izleyicisini bekliyor.

Başrollerini; Arnas Fedaravicius, Vilius Tumalavicius, Eleanor Tomlinson'un paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Gabriele Salvatores oturuyor.


Film Özeti

Sibirya Mafyası, Transnistria'da Urka cemiyeti içerisinde yaşayan insanların dramını anlatıyor. Sovyetler Birliği zamanında Güneybatı Rusya'ya izleyici götüren film, zulme uğramış topluluklardan oluşan suçluların aralarında yaşanan sorunları ele alıyor. Bu grubun en vahşileri şüphesiz Sibiryalılardır...

Tepecik Hayal Okulu

Türkiye yapımı belgesel film 22 Mayıs'ta vizyona giriyor.

Belgesel filmin yönetmen koltuğunda ilk deneyimi ile Güliz Sağlam oturuyor.

Tepecik Hayal Okulu Filminin Fragmanı



Birbirinden özgün ve başarılı kısa filmleri ve tek uzun metraj filmi Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak ile tanınan Ahmet Uluçay, bundan on iki yıl önce beynindeki tümörle tanışır ve onu aldırmak için ilk ameliyatını olur. Bu film, Uluçay'ın düşle gerçek arasında gidip gelen yaşamına paralel biçimde hastane koridorlarının yarı karanlığından köye, çocukluğa, düşlere, bir sinema tutkununun dünyasına taşıyacak izleyiciye...