Seninle Bir Ömür

ABD yapımı dram filmi 29 Mayıs'ta gösterime giriyor.

Başrollerini; Britt Robertson, Scott Eastwood, Alan Alda'nın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda George Tillman Jr. yoturuyor.



Film Özet

Luke, eskiden şampiyonlukları olan bir boğa matadorudur ve eski parlak günlerine geri dönme arzusundadır. Sophia ise New York’un sanat camiasında hayallerinin işini kovalayan bir üniversite öğrencisidir. Luke ve Sophie’nin yolları bir şekilde kesişir ve ikisi de ideallerine ulaşmaya çalışırken ilişkileri çetin bir sınavdan geçer. Bu esnada kader ikisinin de karşısına Ira’yı çıkartır...

Hayalet Dayı

Türkiye yapımı komedi filmi 29 Mayıs'ta beyazperdedeki yerini alacak.

Başrollerini; Settar Tanrıöğen, Ozan Özcan, Caner Özyurtlu'nun paylaştığı filmin yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu yapıyor.



Film Özeti

Ozan ve Caner, uzun arayışlar sonucunda hayallerindeki gibi bir evi oldukça uygun bir fiyata bulurlar ve yerleşirler. Zamanla evde yalnız olmadıklarını fark ederler ve gülünç olaylar birbirini izler.Yalnızca ikisinin görebildiği yaşlı bir ruh, evin içinde dolanıp durmaktadır! Arafta kaldığı için yardıma ihtiyacı olan bu hayalete yardım etmek Ozan'a ve Caner'e düşer.

Ölüm Fısıltısı

İrlanda yapımı korku-gerilim filmi 29 Mayıs'ta sinemalarda.

Yönetmenliğini Ivan Kavanagh'ın yaptığı filmin başrollerini; Antonia Campbell-Hughes, Rupert Evans, Hannah Hoekstra paylaşıyor.



Film Özeti

Film arşivcisi David, hayatında zor günler geçirmektedir. Zira karısı Alice'in, iş arkadaşlarından Alex ile ilişkisi olduğundan ve aldatıldığından şüphelenmektedir. Tam da o günlerde iş ortağı Claire garip bir video kaydı keşfeder. David'in Alice ile yaşadığı evde, 1902 yılında zalim bir katil yaşamıştır. Karısına karşı olan şüpheleri, bu ürpertici gerçekle birleşince David'in üstündeki stres katlanır. Evin içinde garip bir varlığı hissetmeye başlar.

Paramparça

İspanya, Fransa, Kanada ortak yapımı olan dram filmi bu hafta vizyondaki yerini alıyor.

Başrollerini; Cillian Murphy, Jennifer Connelly, Mélanie Laurent'ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Claudia Llosa yapıyor.



Film Özeti

Nana’nın oğlu Ivan’ı terk edip gitmesinin üzerinden 20 yıl geçmişken, genç gazetecinin Ivan’ın izini bulmasıyla, anne oğulu buluşturmayı ve bunun için dünyanın öteki ucuna gitmeyi kafasına koymasıyla Nana'nın inanılmaz mücadelesi başlar...

Pişt

Türkiye yapımı korku-komedi filmi 29 Mayıs'ta gösterime giriyor.

Başrollerini; Doğa Konakoğlu, Oğuzhan Uğur, Mustafa Ak'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Can Sarcan oturuyor.



Film Özeti

Televizyondaki işinden kovulan Okan, evlenme teklif edeceği sırada sevgilisini başka bir adam ile yakalayan popstar Batuhan ve köpeğini kazara öldüren sosyal medya fenomeni Basri, içine düştükleri depresyondan kurtulabilmek adına, terapi niyetine adadaki eski bir konağa gelirler. Kısa tatillerinde onlar biraz eğlenip rahatlayacaklarını sanarlarken, ada halkının onlara çok arklı sürprizleri vardır!

San Andreas Fayı

ABD yapımı aksiyon-macera filmi 29 Mayıs'ta vizyondaki yerini alıyor.

Başrollerini; Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario'nun paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Brad Peyton oturuyor.



Film Özeti

California'da yaşanan ve Batı Kıyı Şeridi'nin tamamını etkileyen büyük çaplı bir deprem faciasının ardından yaşanan arama kurtarma sürecinde, itfaiye eri Tom'un yaşadıklarını ön plana alan film, genç adamın duygusal hayatı ile sorumluluklarını dengede tutma çabasına odaklanıyor.

Savaşçı

Yeni Zelanda yapımı aksiyon filmi 29 Mayıs'ta beyazperdeye taşınıyor.

Yönetmenliğini Toa Fraser'in yaptığı filmin başrollerini; James Rolleston, Lawrence Makoare, Te Kohe Tuhaka paylaşıyor



Film Özeti

Apocalypto, Son Mohikan, Conan gibi filmlerin izinden giden “Savaşçı / The Dead Lands” Maoriler’in dünyasını perdeye taşıyan, etkileyici, epik ve yenilikçi bir aksiyon örneği! Eski bir dönemde geçen filmde babası ve tüm kabilesi öldürülen genç bir savaşçının intikam hikayesi anlatılıyor.

İyi Bir Yalan

ABD, Kenya, Hindistan yapımı dram filmi 29 Mayıs'ta vizyona giriyor.

Başrollerini; Reese Witherspoon, Arnold Oceng, Ger Duany'nin paylaştığı filmin yönetmenliğini Philippe Falardeau yapıyor.



Film Özeti

1983 yılında başlayan iç savaş yüzünden yetim kalan üç genç güvenli bir yer bulma amacıyla yürüyerek binlerce mil yol kat eder. İyi Bir Yalan, bu üç gencin hayatta kalma ve zafer hikayesinden yola çıkıyor. Bu "Kayıp Çocuklar" yaşadıkları kültür karmaşasında yabancılarla komik ve dramatik mücadeler vererek Amerika’da yaşamaya çalışacaklardır.

Yak: Sevimli Dev

Tayland yapımı animasyon filmini 29 Mayıs'ta sinemalarda...

Seslendirmelerini; Udom Tarpanich, Caninap Sirisawut'un yaptığı filmin yönetmenliğini Prapas Cholsaranont yapıyor.



Film Özeti

Büyük bir savaştan sonra çorak bir arazide dolaşan Na Kiev, hafızasını kaybetmiş Jao Phuek ile karşılaşır. Birlikte tüm robotların yaratıcısını bulmak için, metal temizleyiciler tarafından doldurulan çölde yola çıkarlar ve ilginç bir maceraya doğru alırlar.