Kocaeli ve Elazığ'da iki kadın eşleri tarafından öldürüldü. Neslihan Gönültaş, eşinden boşanmak istediği için silahla vurularak, Güler Yıldırım ise tartıştığı eşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Boşanmak istedi...

İZMİT'te 23 yaşındaki Mehmet Gönültaş'ın dün öğlen saatlerinde tartışma sonucu tabanca ile vuruyarak ağır yaraladığı anlaşmalı boşanma davası açtığı 19 yaşındaki Neslihan Gönültaş, kaldırıldığı hastanede öldü.

İzmit'in Zabıtan Mahallesi'nde dün saat 14.00'de meydana gelen olayda, daha önce anlaşmalı olarak boşanma davası açtıkları belirlenen, iki yıllık evli ve bir çocukları bulunan Mehmet Gönültaş ile Neslihan Gönültaş arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Gönültaş eşine tabancayla ateş etti. Üç kurşunla vurulan genç kadın ağır yaralandı. Komşuların çağırdığı ambulansla Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Neslihan Gönültaş hemen ameliyata alınmasına rağmen gece hayatını kaybetti. Dün olaydan sonra gözaltına alınan Mehmet Gönültaş da tutuklandı.

Tartıştığı eşini öldürdü

ELAZIĞ'da 68 yaşındaki Hüseyin Yıldırım, tartıştığı eşi, 63 yaşındaki Güler Yıldırım'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra gidip polise teslim oldu.



Yeni Mahalle İbrahim Paşa Sokak'ta oturan Hüseyin Yıldırım ve eşi Güler Yıldırım  arasında dün gece belirlenmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, Hüseyin Yıldırım, eşi Güler Yıldırım'ı 13 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Yıldırım, eşini öldürdükten sonra Fevzi Çakmak Polis Merkezin'e giderek cinayet işlediğini söyleyip teslim oldu. Yıldırım'ın ifadesi üzerine verilen adrese giden sağlık ve cinayet masası ekipleri Güler Yıldırım'ın cesedi ile karşılaştı. Güler Yıldırım'ın cesedi otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

DHA