İşte Benim Stilim'de kimler elendi? İşte Benim Stilim All Star'da geçen hafta belirtildiği üzere bu hafta yarışmaya eleme potasına çıkan iki yarışmacı birden veda edecek. Dün gece ekranlara gelen yarışmada Gülay Hançer, yarışmacıların verdiği oylarla eleme potasına girmekten kurtuldu. İşte Benim Stilim eleme gecesinde yaşananlar...

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez'in jürisi olduğu ve sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi dün akşam ekranlara geldi. İşte Benim Stilim eleme gecesi bu haftanın konukları; Rober Hatemo, Aynur Aydın ve Oktay Gürtürk. Rober Hatemo, Aynur Aydın ve Oktay Gürtürk şarkılarıyla eşlik edeceği “Eleme Gecesi’ nde jürinin oylaması ile üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan hangisi elendi belli oldu. Bu haftanın konsepti; dans. İşte Benim Stilim All Star'da gala gecesinin birincisi ise Ezgi Ünal oldu ve 10 bin liralık para ödülünü kazandı.

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde jürinin karşısına çıkan isimler şunlar oldu; Emel Özkızıltaş, Özden Cerrahoğlu ve Aycan - Nurcan Şencan kardeşler. İşte Benim Stilim'de oy vermede değişiklik oldu ve jüri tek tek değerlendirme yapmak yerine yarışmada kalacak kişinin adını söylemeyi tercih etti ve jürinin ortak kararı ile Özden Cerrahoğlu yarışmaya devam edecek kişi olurken Emel ve Aycan - Nurcan kardeşler yarışmaya veda eden kişiler oldu. İşte o anlar;


EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR?


Emel Özkızıltaş 28 yaşında. Kabin memuru olarak çalıştı. Sade ve şık giyinmeyi seviyor. Annesiyle kıyafet ve alışveriş yüzünden tartıştığını söylüyor. Burnundan estetik olan yarışmacı, Türkan Şoray taklidini iyi yapıyor. Duygusal bir yanı olan Emel Özkızıltaş, İşte Benim Stilim'in 2. sezonun en çok dans eden yarışmacılarından oldu.

Nur Yerlitaş'ın kendisine taktığı ''Zennube'' lakabıyla ünlendi. Yaptığı taklitler ve dans şovlarıyla birçok kişi tarafından beğenildi. 2. Sezonun birincisi oldu, rekor sms oylarıyla Türkiye'nin en stil kadını seçildi.

AYCAN - NURCAN ŞENCAN KİMDİR?


Aycan ve Nurcan Şencan kardeşler 1987 yılında İsveç'te ikiz kardeş olarak dünyaya geldiler. Nurcan Şencan Grafik, Aycan Şencan ise sinema ve oyunculuk eğitimi almıştır. İkizlerin anneleri de moda tasarımcısıdır.

Şencan kardeşler bir süre ABD'de yaşadıktan sonra, Türkiye'ye yerleştiler. Alışverişe olan düşkünlükleri bilinen ikizler, İşte Benim Stilim'in birinci sezonunda yarıştı. Yarışma boyunca kimseyle polemiğe girmemiş jürinin de sempatisini kazanmıştır. Sezon sonunda ise büyük ödülü kazanan yarışmacılar olmuştur.