İşte Benim Stilim yarışması finale doğru adım adım gidiyor. İşte Benim Stilim'de yarı final öncesi eleme gecesinden iki kişi yarışmaya veda etti. İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen isimler dün akşam eleme gecesinde belli oldu.İşte Benim Stilim'e veda eden isimler kimler oldu?

7 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yapacaklar.  İşte Benim Stilim eleme gecesinin konsepti ise “Sahne Senin”. Sahne kıyafeti ile ekrana gelen yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarıştılar, birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşandı. İşte Benim Stilim eleme gecesinde bu hafta jürinin kararıyla veda eden isimler Nihal Candan ve Gülay Hançer oldu.

İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİNDE JÜRİLERİN OY DAĞILIMI

Yılmaz Morgül Nihal Candan elensin dedi.
Nur Yerlitaş Nihal Candan elensin diyerek oy verdi.
İvana Sert Nihal Candan elensin tercihini yaptı.
Kemal Doğulu da Nihal Candan adını verdi.
Uğurkan Erez Nazlı Hamarat dedi ancak oyu sonucu değiştirmediği için Nihal Candan elendi.

İşte Benim Stilim’in bu hafta yapılacak eleme gecesinin konuk jüri üyesi; Yılmaz Morgül.
Yılmaz Morgül, programa yorumları ile renk katarken, seslendirdiği şarkıları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Yılmaz Morgül, yaşadığı bir anını anlattığı an izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

İşte Benim Stilim eleme gecesi klasiklerinden biri de İvana Sert'in dans gösterisi. İvana Sert, bu hafta İşte Benim Stilim'de “Makeup Backstage Pop Dans” dansıyla geceye renk kattı.

Gülay Hançer Kimdir?

Gülay Hançer 1982 yılında Avusturya,Viyana’da doğmuştur.Aslen Sivaslıdır. Viyanada yaşamaktadır.2014 yılının ağustos ayında İstanbul’a gelmiştir. Daha önce popçu Gökhan Keser ile büyük aşk yaşayan Gülay Hançer 32 yaşında.

Nihal Candan kimdir?

Nihal Candan, 1995 yılında Mersin’de doğmuştur. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenimini sürdürmektedir. Hal hal bileklik takmayı çok seven Nihal Candan, 16 Ekim 2014 tarihinde “Bu Tarz Benim” yarışmasına misafir olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazandı.

Nihal Candan, 30 Kasım 2014 tarihinde başlayan ikinci sezon “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına yarışmacı olarak katıldı. Nihal Candan, ayrıca alışverişine ayda ortalama 1000 lira harcıyor. Göğüslerini beğenmiyor ancak yüzü ve beli en beğendiği bölgeleri. Kiviye alerjisi var.