İşte Benim Stilim 3. sezon tüm hızıyla devam ediyor. İşte Benim Stilim'de her cuma bir kişi yarışmaya veda ediyor. İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? İşte Benim Stilim 17 Nisan gecesi neler yaşandı?şte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert dansları ile yine programa renk kattı. İşte Benim Stilim'de yapılan eleme gecesinin konuk jürisi Soner Sarıkabadayı hareketli şarkısıyla programa renk kattı. Peki İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? İşte Benim Stilim eleme gecesi detayları haberimizde.



İşte Benim Stilim 17 Nisan eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı ise gece 02.00'da belli oldu. İranlı yarışmacı Neda Poursaeid ve Gülşah Yılmaz elenmek üzere, İşte Benim Stilim jürisinin önüne çıktı. İşte Benim Stilim'de elenen yarışmacının jüriye bile veda etmeden çekip gitmesi gecenin bombası oldu.

Soner Sarıkabadayı'nın konuk jüri üyesi olduğu İşte Benim Stilim eleme gecesi, saat 22.15'te başladı. İşte Benim Stilim programı 'kim elendi' sorusunun yanıtını gece yarısından sonra ortaya çıktı. Gülşah Yılmaz taçlı olmasına rağmen İşte Benim Stilim jürisinden en düşük oyu alınca elenmek üzere belirlenen ilk isim oldu. Diğer elenme adayını da yarışmacılar belirledi ve Neda Poursaeid adını verdiler.

13 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yaptılar. Gecenin konsepti ise Çizgi film karakterleri. Sürpriz karakterler ile ekrana gelecek olan yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarıştılar. Birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşandığı İşte Benim Stilim'de eleme gecesi oylama sonuçları belli oldu.

İŞTE BENİM STİLİM JÜRİLERİN KULLANDIKLARI OYLAR

Soner Kabadayı Gülşah Yılmaz elensin dedi.
Nur Yerlitaş Neda Poursaeid elensin dedi.
Uğurkan Erez Gülşah Yılmaz elensin dedi.
Kemal Doğulu Neda Poursaeid elensin dedi.
İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen ismi İvana Sert'in oyu belirledi. Geçen hafta elemeden son anda kurtulan Neda Poursaeid bu hafta elendi.

NEDA POURSAEİD ELENDİKTEN SONRA VEDA BİLE ETMEDİ

Neda Poursaeid elenince, ismini veren yarışmacılara tepki gösterdi ve 'iyi olduğumu gördükleri için beni elediler' dedi. Neda Poursaeid yarışmacılardan sadece bir kişiye veda etti, jüriye de veda etmeden gitti.