Habip ATAM (SÖZCÜ)
Akşener’e yönelttiği çirkin iddianın ardından, bir süre ortadan kaybolan Latif Erdoğan, önceki gün Beşiktaş'ta 2 kişinin yumruklu saldırısına uğradı. TV  kanalının otoparkında darp edilen Erdoğan, saldırıya dair, "Aşağıda asansörde iki genç geldi, 'Fotoğraf çektirebilir miyiz' dediler. Ben de 'Siz kimsiniz?' diyeceğim sırada üzerime hücum ettiler. Kendimi korumak için eğildim. Anlımdan vurulunca yere düştüm. Ondan sonra üzerime hücum ettiler. Bir şeyler de bağırdılar ama anlayamadım. Televizyonlarda yaptığımız konuşmalarda ve yazdığımız yazılarda hedef olduğumuz belli. Bu işi kimin organize ettiğini bilemeyiz" içerikli açıklama yaptı.

 

GÖRÜNTÜLERİ VERDİ!

Olay anını yansıtan kamera kayıtlarını da yetkililere teslim eden, Erdoğan, İlçe Emniyet  Müdürlüğü'nden ayrıldı. Dosya, daha sonra, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Yeni bir saldırı olasılığına karşı titizlikle çalışma yapan Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, kısa sürede şüphelileri belirledi.

Latif Erdoğan saldırıya uğradı

Latif Erdoğan saldırıya uğradı


 

Kağıthane Sanayi Mahallesi'nde bir adrese baskın düzenleyen ekipler, Oğuz T.(24) ve Mehmet D.'yi (31) gözaltına aldı. Şüpheliler, soruşturmayı yürüten savcılığın talebi üzerine Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.   2 şüpheli adli işlemlerinin ardında serbest bırakıldığı bildirildi.