Diyarbakır Lice'de PKK ve güvenlik güçleri arasındaki çatışma dün gün boyunca sürdü. Çıkan çatışmada sabah saatlerinde 1 asker şehit olurken, akşam saatlerinde de aynı bölgede devam eden çatışmalar sonucu 2 askerden daha acı haber geldi.





Şemdinli'de çatışma!

Şemdinli'de çatışma!


ŞEHİT SAYISI 3'E ÇIKTI!

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde öğle saatlerinde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan ve uzman çavuş Muhammet Tufan'ın şehit olduğu, 3 askerin de yaralandığı çatışmanın ardından bölgede akşam saatlerinde çatışmalar yeniden şiddetlendi. Saat 21.00 sıralarında aynı bölgede yaşanan çatışmada 2 asker daha şehit oldu. Şehit olan askerlerin sayısının 3'e yükseldiği bölgede çatışmaların sürdüğü belirtildi.

TSK'dan Diyarbakır'da şehit açıklaması

TSK'dan Diyarbakır'da şehit açıklaması



ŞEHİT EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Lice'de  şehit düşen 3 askerden birinin, Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel olduğu öğrenildi.

Latif Adıgüzel'in, Lice'de teröristlerle girdiği çatışmada yaralanıp Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındığı, burada yapılan müdahaleye rağmen şehit olduğu bildirildi.

RAMAZAN BAYRAMINDA NİŞANLANMIŞ

Ramazan bayramında nişanlandığı öğrenilen şehidin, Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde yaşayan babası Mustafa ve annesi Hatice Adıgüzel'e acı haberi askeri yetkililer verdi. Türk bayrakları asılan şehidin babaevine yakınları ile arkadaşları geldi. Şehit Jandarma Komando Uzman Çavuş Adıgüzel'in naaşının, Diyarbakır'da düzenlenecek törenin ardından Nevşehir'e getirilerek öğlen namazının ardından Acıgöl ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

 



PKK, korucular ile çatıştı!

PKK, korucular ile çatıştı!