Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'u Süper Lig 13. haftasında Fatih Terim Stadı'nda ağırlıyor. Avrupa Kupası'nda alınan galibiyet ve grupta lider olmanın morali ile sahaya çıkacak olan Beşiktaş, Akhisar'ı yenip seriyi devam ettirmek, puan farkını korumak istiyor. Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı saat 17.00'de Lig TV'den canlı yayınlanacak. Beşiktaş Akhisar maçı canlı izle linki haberimizde.

Spor Toto Süper Lig 13. hafta Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'u ağırlıyor. Beşiktaş Akhisar maçını hakem Barış Şimşek yönetecek. Barış Şimşek'in yardımcılıklarını Serdar Diyadin, Esat Sancaktar yapacak. Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçının 4. hakemi ise Erdinç Sezertam yapacak. Beşiktaş Akhisar maçı, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Beşiktaş Akhisar maçını aşağıdaki linke tıklayarak tek maç olarak satın alıp izleyebilirsiniz.

Lig TV canlı yayın - Beşiktaş Akhisar maçı canlı izle (BJK maçı izle)

Beşiktaş ile Akhisar arasında Süper Lig'de 6 kez karşılaştılar. Beşiktaş 3 kez kazanırken Akhisar bir galibiyet yaşadı. Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'u kendi evinde oynadığı 3 maçta da mağlup etmeyi başardı.

Beşiktaş Akhisar maçı muhtemel ilk 11'leri


Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Dusko Tosic, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Olcay Şahan, Mario Gomez

Akhisar Belediyespor: Milan Lukac, Ahmet Ceve, Douglao Ferreira, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Custodio Castro, Merter Yüce, Güray Vural, Landry N’Guemo, Julio Sami, Hugo Rodallega