47 saat sonra yakılmış halde cesedi bulunan 53 yaşındaki Kerim Kayrak'ın, bekar olduğu, zaman zaman kahvelerde de çalıştığı öğrenildi.



Müdür Yardımcısı kendini astı!

Müdür Yardımcısı kendini astı!


 

Kayrak, dün saat 06.30 sıralarında Aşağı Bozkır Mevkisi'nde meyve ağaçlarının bulunduğu arazisine gitmek üzere Atatürk Mahallesi'ndeki yanında kaldığı bir yakının evinden çıktı. Ancak, kendisinden bir daha haber alınamayan Kayrak'ın birlikte yaşadığı akrabası jandarmaya kayıp başvurusu yaptı.



Sert kayaya çarptı

Sert kayaya çarptı


 

Olay yerine gelen jandarma ekipleri önce toplanmış incirlere ve motosiklet kaskına daha sonra ise 3 kilometre uzaklıktaki dağlık arazide Kayrak'ın kullandığı tahmin edilen plakasız motosiklete ulaştı. Ancak, Kayrak'a ulaşılamadı.



İşte TEM'i kilitleyen kaza anı

İşte TEM'i kilitleyen kaza anı


 

Dün Manisa İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ile Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Manisa ekibi de arama çalışmalarına katıldı. Arama çalışmalarına katılan her ekip ayrı bir bölgede çalışma yürüttü. Kayrak'ın tarlasında Manisa AFAD ekibi, bu sabah ilk önce bir motosiklete ait teker izine rastladı. İzlerin takip edilmesi sonucu Kayrak'ın önce motosikletinin heybesi bulundu. Saat 12.00 sıralarında ise heybenin az ilerisinde ise toprağa gömülü bir kolu dışarda kalmış yanmış bir erkek cesedine ulaşıldı. Cesedin Kayrak'a ait olduğunun belirlenmesinin ardından savcılığa ve yakınlarına bilgi verildi. Savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından Kayrak'ın cesedi kesin ölüm nedenini tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, Kayrak'ın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.