Medcezir, dün akşam yayınlanan bölümünde Türk dizi tarihinde bir ilki yaşattı. Star TV’de yayınlanan ekranların en sevilen dizisi Medcezir’de bu hafta bir ilk yaşandı. Medcezir dizisinde Koray Candemir ile Yaman şarkısını söylemek için ‘Sessiz Vitrin’ stüdyosuna gidince araya giren reklamla dizi canlı yayına bağlandı. Önceden aynı sahneyi hazırlayan ekip şarkıyı canlı olarak sevenleriyle buluşturdu. Medcezir 69. bölümde dizi içinde canlı yayına bağlanarak bir ilk yaşanmış oldu. Peki "sessiz vitrin" nedir, nerededir?



SESSİZ VİTRİN NEDİR?

‘Sessiz Vitrin’, Taksim Tünel’deki farklı müzik gruplarının akustik performanslarına ev sahipliği yapıyor.Sokakta müzik deneyimine yeni bir soluk getiren ‘Sessiz Vitrin’ Tünel’deki binanın altında yer alıyor ve dışarıya ses geçirmeyen camekan bir sahneden oluşuyor. Sahne önünde wi-fi ile ağa bağlananlar, kulaklıklarıyla vitrinde izledikleri performansı canlı olarak dinleyebilme şansı yakalıyor.

26 Nisan’a kadar sürecek olan Sessiz Vitrin uygulaması Taksim Tünel’de farklı müzik gruplarını konuk etmeye devam edecek.