Habip ATAM (SÖZCÜ)
İstanbul'da evinde ölü bulunan müzisyen Değer Deniz'in evine hırsızlık için giren bir kişi tarafından öldürüldüğü belirlendi. Şüpheli, sattığı telefon ve  güvenlik kamera görüntüleri sayesinde yakalandı.

 

Beyoğlu'nda müzisyen Değer Deniz çanta kordonuyla boğularak öldürüldü. Ablasından haber alamayan kardeşi Sıracevizler'deki eve çilingir yardımıyla girince koridorda ablasının cesediyle karşılaştı. İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Ön çalışmada evin kapısında bir zorlamaya ya da hırsızlık izine rastlanmadı. Ancak daha sonra Değer Deniz'in klarnetinin ve telefonlarından birinin olmadığı anlaşıldı.Şüpheler hırsızlık üzerinde yoğunlaştı. Cinayet Büro Amirliği’nce yürütülen çalışmada, hırsızın camdan girdiği anlaşıldı. Güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Sabah 06.00 sıralarında bir kişinin eve girdiği anlaşıldı. Şüphelinin kimliğinin tespit edilmesine çalışılırken, Değer Deniz'in çalınan telefonun bir kişi tarafından kullanıldığını belirledi. Gözaltına alınan şüpheli telefonu C.M.'den aldığını söyledi. İncelenen bazı güvenlik kamera görüntülerinden de C.M.'nin(17) hırsızlık için eve girdiği belirlendi.

Değer Deniz kimdir? Değer Deniz evinde ölü bulundu!

Değer Deniz kimdir? Değer Deniz evinde ölü bulundu!


 

Şüpheli akşam saatlerinde  Beyoğlu'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.  Polis, C.M.'nin klarneti sattığı kişiye de ulaştı.



Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli kimlik tespitinin ardından Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. C.M.'nin eve girdikten bir süre sonra uyanan Değer Deniz'le karşılaştığı ve cinayeti bu sırada işlediği öğrenildi.

Ünlü sanatçının katili o mu?

Ünlü sanatçının katili o mu?



Müzisyen Değer Deniz evinde ölü bulundu

Müzisyen Değer Deniz evinde ölü bulundu