O Hayat Benim son bölüm Hülya ile Bahar'a hayatlarının şokunu yaşattı. Peki bu noktaya nasıl gelindi. O Hayat Benim dizisinin 69. bölümde Bahar için pek çok gelişme vardı. Bilindiği gibi son bölümlerde Bahar, Ateş ile olan çetrefilli ilişkisi nedeniyle zor anlar yaşıyordu. Bu haftaki bölümde de sığınak olarak elinde bir tek Öz ailesinin kaldığını fark etti!

EFSUN MURADINA ERDİ!


Efsun'un planı bu hafta sonuçlandı ve Atahan ailesinin gerçek bir mensubu olan Efsun amacına ulaşmış oldu. Efsun'un konağa bu kozla dönüşü her şeyi değiştirecekti ki Hülya ve Bahar başlarına geleceklerden habersizdi.

Bu arada Hülya ise Arda’nın sır gibi sakladığı kız arkadaşına ulaşmayı başardı ama adres yanlış çıktı. Zeynep’e ulaşan Hülya onun da hayatını alt üst etti.

BAHAR VE HÜLYA ŞOKTA!


O Hayat Benim son bölümde Efsun'un yeni elde ettiiği pozisyon ile konağa gelişi büyük değişimlerin başlangıcı olmaya gebeydi. Nitekim Bahar ve Hülya öğrendikleri karşısında dehşete düştüler! O Hayat Benim son bölümü kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile 69. bölümün tamamnını izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim 69. bölüm izle

O HAYAT BENİM 70. BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN ÇIKACAK?


Dizinin yeni bölümünden ipuçları verecek O Hayat Benim 70. yeni bölüm fragmanı henüz FOX TV'nin resmi sitesinde yayımlanmadı. Yeni fragman çıkar çıkmaz hbaerimizde paylaşacağız.