O Ses Türkiye'de şampiyon belli oluyor. Bu akşam son kez ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye yarışmasında yarışmacılar ve jürilerde heyecan son dorukta. O Ses Türkiye şampiyonu kim olacak. Ebru Gündeş'in takımında Elnur Hüseynov, Gökhan'ın takımından Kaya Aslantepe ve Emrah Güllü ile Hadise'nin takımından Zeo Jaeweed bu akşam kozlarını paylaşacaklar. Zeo mu, Elnur mu, Emrah mı, Kaya mı şampiyon olacak.

O Ses Türkiye 2015 yılının şampiyonu için son kez canlı yayın bu akşam TV 8'de. O Ses Türkiye'de beklenen Zeo - Elnur kapışması olacak mı? O Ses Türkiye'de favori olarak gösterilen Elnur mu şampiyon olacak yoksa Zeo mu? İşte bu soruların cevabı bu akşam O Ses Türkiye final bölümü ile bu akşam saat 20.00'de. O Ses Türkiye canlı yayın linki hemen aşağıda...

O SES TÜRKİYE TV 8 CANLI YAYIN 20.00

Ebru Gündeş ve Elnur Hüseynov'dan muhteşem düet



O SES TÜRKİYE FİNAL HAFTASI

Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson ile Özkan Uğur! Her biri final akşamına en iddialı yarışmacılarıyla gelebilmek için ellerinden geleni yaptı. Şimdi, O Ses Türkiye’nin bu sezonki son akşamında, yarışmanın büyük finalinde yarışmacılarına en iyi şekilde destek olacaklar. Bakalım bu sene hangi jüri üyesinin takımından bir yarışmacı O Ses Türkiye’nin kazananı olacak?



Bu akşam final heyecanının yaşanacağı O Ses Türkiye’de nefesler tutuldu, izleyiciler kazananın kim olacağını merak ediyor! Final akşamında yarışmanın en iyi 4 ismi sahneye çıkacak ve SMS oylamasında en fazla oyu alarak yarışmanın kazananı olmaya çalışacak. Kendisi gibi finale kadar gelmeyi başarmış çok güçlü rakiplerini geride bırakıp bu akşamın kazananı olmak ise hiç kolay olmayacak. Birden çok şarkı seslendirecek yarışmacılar, bugüne kadarki en iyi performanslarını sergileyerek güçlü rakiplerinin arasından sıyrılmak zorunda.

Performansları halk oylaması ile değerlendirilecek olan yarışmacılar, en iyi performanslarıyla yarışmada birinciliği göğüslemeye çalışırken jüri üyeleri de özel şovlarıyla  final akşamına damgasını vuracak. Jürinin tüm sezonun değerlendirmesini de yapacağı programda yaşanan diyaloglar izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.