O Ses Türkiye yeni sezon seçmeleri başladı. O Ses Türkiye 5. sezon için seçmelerin başlandığı duyuruldu. O Ses Türkiye'nin jürisinde bu sezon kimler olacak şu an net açıklama yok. O Ses Türkiye 4. sezonda jüri olarak katılan Mazhar ve Özkan'ın yerine Murat Boz'un geri geleceği söylentiler arasında. O Ses Türkiye yarışması seçmeleri ve tarihleri ile başvuru sayfası linki haberimizdedir.

İŞTE ELEME YERLERİ VE TARİHLERİ;

 

02.09.2015 İstanbul GRANDSTAR OTEL

O SES TÜRKİYE BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLA

02.09.2015 İzmir ANEMON FUAR OTEL

O SES TÜRKİYE BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLA

02.09.2015 Ankara ANEMON OTEL

O SES TÜRKİYE BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLA

O SES TÜRKİYE YARIŞMASI YARIŞMASI VE SEZON BİRİNCİLERİ

O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonunda Acun Ilıcalı'nın satın aldığı tv8 kanalında yayın hayatına devam eden yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır.

O Ses Türkiye 1. sezonda jüri koltuğunda Hadise, Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hülya Avşar oturuyordu. O Ses Türkiye ilk sezonunda  Hülya Avşar'ın ekibinden Fatma İşcan; Murat Boz'un ekibinden Oğuz Berkay Fidan; Mustafa Sandal'ın ekibinden, İbrahim Şevki ve Hadise Açıkgöz'ün ekibinden Bihter Erkmen yarıştı. O Ses Türkiye 1. sezonunda kazanan Murat Boz'un takımından Oğuz Berkay Fidan oldu.

O Ses Türkiye 2. sezonunda jüri değişmedi. Finale kalan yarışmacılar arasında Mustafa Sandal'ın takımından Mustafa Bozkurt şampiyon oldu.

3. sezonda O Ses Türkiye jürisinde Mustafa Sandal ile Hülya Avşar'ın yerine Ebru Gündeş ile Gökhan Özoğuz geldiler. O Ses Türkiye finaline kalan 4 isim de Gökhan'ın takımında oldu ve bu dünyada ilk defa oldu. O Ses Türkiye 3. sezonunda kazanan Gökhan'ın takımında Hasan Doğru oldu.

O Ses Türkiye 4. sezonda ise Murat Boz'un yerine Mazhar ile Özkan geldi. O Ses Türkiye 4. sezonunda ipi göğüsleyen kişi Ebru Gündeş'in takımından Elnur Hüseynov oldu.