Güvenlik kamerası görüntüsünden elde edilen fotoğrafta; işyerinden çıkan Kaya'nın elindeki cep telefonuyla bir şeyler yazdığı görüldü.



Cansu Kaya'nın katilleri Özgecan'ın katillerini kınamış!

Cansu Kaya'nın katilleri Özgecan'ın katillerini kınamış!


Geçen 14 Haziran'da garson olarak çalıştığı Dalyan Mahallesi'ndeki restorandan mesai bitimi ayrılan ve kayıplara karışan Cansu Kaya'nın üç gün sonra Dalyan kanalının Çandır Geçişi Mevkii'nde su üzerinde cesedi bulundu. Üzerinde sadece iç çamaşırı olan Cansu Kaya'ya yapılan ilk otopside, cinsel istismar bulgularına rastlanırken, boğulduktan sonra cansız bedeninin suya atıldığı ortaya çıktı. Kaya, geçen çarşamba günü, evinin önünde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Genç kızın hem tabutuna hem de mezarına gelinlik örtüldü. Olayla ilgili gözaltına alınan Dalyan'daki restoranda garson N.D. ve lise öğrencisi M.P.C. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



Cansu Kaya soruşturmasına gizlilik kararı!

Cansu Kaya soruşturmasına gizlilik kararı!


İKİ GÜN ÇALIŞMIŞ

Cansu Kaya'nın en son çalıştığı kadın işyeri sahibi, "Bir çalışanımın arkadaşıydı. Onun tavsiyesiyle işe başladı. Başvuru kağıtlarını getirdi. İki gün çalıştı. İşini iyi yapıyordu, herhangi bir yanlışını görmedim. Cansu'nun ölümü bizi de derinden sarstı" dedi.

Öte yandan; Kaya'nın çalıştığı işyerinden çıkarkenki fotoğrafı ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarından alınan fotoğrafta; Kaya'nın elindeki cep telefonuyla bir şeyler yazdığı görüldü.
(DHA)