Real Madrid, İnter'i rahat geçti. Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçında İnter ile karşılaşan Real Madrid, rahat bir oyunla 3-0 kazanmayı bildi. Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Real Madrid, Inter'i 3-0 yendi.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası Çin turnuvasında, Guangzhou kentindeki Tianhe Stadı'nda oynanan mücadelede İtalyan ekibi Inter ile İspanyol temsilcisi Real Madrid karşılaştı. Real Madrid, 29. dakikada Jese Rodriguez, 56. dakikada Raphael Varane ve 88. dakikada James Rodriguez'in attığı enfes gol ile maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Inter, 2 Ağustos Pazar günü 20.00'de TT Arena'da Galatasaray'ın konuğu olacak.

TURNUVAYA "BÜYÜKLER" KATILIYOR

Bu yıl formatında değişikliğe gidilen Uluslararası Şampiyonlar Kupası, Kuzey Amerika, Çin ve Avustralya olmak üzere 3 farklı turnuva şeklinde düzenleniyor. Turnuvaya, aralarında İngiltere'den Manchester United, Chelsea ve Manchester City, İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, İtalya'dan Milan, Inter, Roma ve Fiorentina, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Portekiz'den Benfica gibi Avrupa futbolunun önde gelen takımları da katılıyor.

ULUSLARARASI ŞAMPİYONLAR TURNUVASI MAÇLARI

29 Temmuz Çarşamba - 03:05 : FC Barcelona - Chelsea
29 Temmuz Çarşamba - 05:05  Club America - Benfica
30 Temmuz Perşembe - 04:05  Manchester United - PSG
30 Temmuz Perşembe - 15:00  Real Madrid - AC Milan
2 Ağustos Pazar - 22:00  ACF Fiorentina - FC Barcelona
5 Ağustos Çarşamba - 22:00 Chelsea - ACF Fiorentina