Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçeli futbolseverler, Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçının nereden ne zaman canlı olarak yayınlanacağı merak ediyor. Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçını yayınlayacağı açıklanan Digitürk'ün 30 TL ücret ödemesi abonelerin tepkisine neden oldu. Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe maçı üye iseniz Digitürk 203 nolu kanalında izle-öde şeklinde,  üye değilseniz Digitürk Play'dan satın alarak seyredilebilecek.

Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı 5 Ağustos çarşamba günü 21.45'te Digitürk'te yayınlanacak. Digitürk'ten yapılan açıklamada Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçını izlemek isteyenlerin izle öde sistemi ile 203. kanaldan 30 TL ücret ödeyerek seyredebileceklerini belirtti. Digitürk'ün aldığı bu karardan sonra üyeleri tarafından şikayet yağmuruna tutuldu. Digitürk'ün Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçını online satışlardan kaldırması, karşılaşmanın ücretsiz yayınlanacağı şeklinde yorumlandı.

ÜYE DEĞİLSENİZ SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçı için Digitürk'ten açıklama geldi. Digitürk, Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçının şifreli ve ücretli olarak yayınlanacağı, aksi bir durumun söz konusu olmadığın belirtti.

Fenerbahçe hangi sonuçla tur atlar?
Yarın yapılacak olan Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe maçında 90 dakika sonunda 0-0’lık eşitlik bozulmazsa uzatmalara gidilecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmadığı takdirde penaltılara gidilecek. Tur atlamak için Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe maçından Fenerbahçe gollü beraberlikle ayrılması veya galip gelmesi gerekiyor. Her türlü galibiyet ve gollü beraberlikte Fenerbahçe tur atlıyor.

Shakhtar Donetsk ile Fenerbahçe arasında, 5 Ağustos Çarşamba günü Ukrayna'nın Lviv kentinde oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek. Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe maçında Almanya Futbol Federasyonu'ndan Guido Kleve ve Florian Steuer yardımcı hakemler olarak görev yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise yine Almanya Futbol Federasyonu'ndan Sascha Stegemann.