Habip ATAM (SÖZCÜ)
Emniyet Müdürlüğü binasındaki MOBESE merkezini gezen engelli futbolcular, dostluk maçı yaptıkları polisleri 8-3 yenmeyi başardılar.


İstanbul (TDP) Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, “Ebeveyn Destek Projesi” kapsamında, “Engelliler Haftası” süresince, bir dizi etkinliğe imza attı. Özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilere, “trafik kuralları” ile ilgili tiyatro izletisi sunan TDP birimleri, engelli sporcuları da unutmadı. Geçtiğimiz hafta düzenlenen etkinlikle, Beşiktaş Engelliler Spor Kulübü oyuncularına, engelsiz bir gün yaşatıldı. Şişli’de bulunan kulübü ziyaret eden TDP personeli, sporcularla kahvaltı yaptı. Daha sonra ise Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki MOBESE merkezine gidildi. TDP Şube Müdürü Yonca Barış Bengül’ün eşlik ettiği sporcular, MOBESE kameralarının an be an kaydettiği İstanbul’un cadde ve sokaklarının görüntülerin dev ekranlardan izlediler.


Beşiktaşlı sporcular, emniyet binasına yapılan ziyaretin ardından Haliç Sahili’nde, polislerle birlikte öğlen yemeği yedi. Daha sonra TDP’de görev yapan polislerle halı saha maçı yapan engelli futbolcular, sahadan 8-3 galip ayrıldı. Dostluk maçının ardından, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Yonca Barış Bengül ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, futbolculara hediye verdi.