Survivor All Star 40. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Survivor'da birleşme partisi öncesi son ödül oyununda yarışmacılar varını yoğunu ortaya koyacak ve ödülü kazanmak için yarışacaklar. Survivor All Star'da birleşme partisi öncesi ünlüler ve gönüllüler tarafından değişik açıklamalar yapıldı. Turabi "Ünlüler ile gönüllüler aynı adada yapamaz, ateşle barut gibi olurlar. Bir bomba patlar bakalım bu patlamadan kim sağ çıkacak." derken ünlüler de gönüllülerin adalarına gelmelerinden dolayı kurulu düzenlerinin bozulacağını, kargaşa olacağını ifade ettiler. İşte Survivor All Star 40. bölüm fragmanı...



SURVİVOR ALL STAR'IN YENİ KURALLARI

Acun Ilıcalı Survivor’daki değişiklikleri Pazar gecesi yapılan ada konseyinde açıkladı. Survivor All Star’da gönüllüler ve ünlüler adaları birleşiyor. Ve artık 14 kişi aynı adada  yanyana yaşayacak. Ancak takımlar yine ayrı olarak Yarışmaya devam edecek. Takımlar aynı adada yaşayacak ve isterlerse ayrı yerlerde yatacaklar. Takımların nasıl yaşayacaklarına ise karışılmayacak ve kendileri karar verecekler. İsterlerse karşı takımdan bir yarışmacı diğer takımla birlikte de kalabilecek ama Oyunlar yine ayrı olarak takım bazında yapılacak.

SEMBOL OYUNUN ÖNEMİ ARTTI

Kıbrıs’taki finale erken gidilmesini sağlayan ve her hafta yapılan sembol oyunu 5 hafta daha  oynanacak. 5 hafta sonunda sembol oyununun finali yapılacak ve bu finale sembolü bir defa bile kazanan herkes katılabilecek. Sembol final oyunu kızlar ve erkekler olarak iki final  yapılacak ve bugüne kadar kazanılan her sembol finalde avantaj sağlayacak. Sembol oyununda finali kazanan yarışmacı son 3 haftayı dokunulmaz olarak geçirerek yaklaşık 1 ay önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki büyük finale gitmeyi garantiye almış olacak.

ELEMELERDEKİ DEĞİŞİKLİK

Herhangi bir takım 2 kişi kalınca yarışma artık takımlar olarak değil bireysel olarak devam  edecek. Survivor All Star’da haftalık elemelerde önemli değişiklikler oldu. Bundan sonra her hafta kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı da eleme oylamasına bir aday çıkarma hakkı  kazanacak. Yeni kurallarla birlikte SMS'de en fazla oyu alan yarışmacı, ada konseyi bir aday ve kişisel dokunulmazlık sahibi bir aday çıkarak, oylamada en az oyu alan isim yarışmaya veda edecek.

SURVİVOR ALL STAR'IN BÜYÜK ÖDÜLÜ

Survivor All Star yarışmasının birincisi para ödülünün yanı sıra 10. yıla özel altın kupa ödülü de verilecek. Survivor All Star 26 Nisan bölümünde Acun Ilıcalı, son 10 yılın en iyisini altın kupayla ödüllendireceklerini açıkladı. Konseyde sürpriz ödülü açıklayan Ilıcalı “Kazanan kişi bu kupayı Kıbrıs finalinde kaldıracak. Şampiyon olan bu kupayı evine götürüp çocuklarına torunlarına gösterebilecek. 10 yılın Survivor’un birincisinin taçlandırılması gerektiğini düşünerek bu sene çok özel bir kupa yaptırdık. Bizim de yaptığımız en önemli projelerden biri bu seneki Survivor All Star ve bunu da taçlandırmış olacağız” dedi. Survivor All Star’ın Kıbrıs’taki büyük finali Haziran ayında olacak.