Duygu Çetinkaya, Survivor All Star'dan elendi. Survivor All Star yarışmasında ilk elenen Duygu Çetinkaya oldu. Duygu, Survivor All Star'da gönüllüler konseyinden en çok oyu alan olmuştu. Yani Survivor All Star gönüllüler takımında adadan gönderilmesi için en çok oyu alan Duygu Çetinkaya olmuştu. Survivor All Star'ın SMS oylaması sonucu adaya ilk veda eden isim Duygu Çetinkaya oldu. Peki Duygu Çetinkaya kimdir?

İŞTE DUYGU ÇETİNKAYA'NIN SURVİVOR'DAN ELENDİĞİ ANLAR

DUYGU ÇETİNKAYA KİMDİR?

1986 tarihinde Denizli'de doğan Duygu Çetinkaya, eğitim ve öğrenim yaşantısını yoğun bir tempo da geçirdi. Duygu Çetinkaya, babasının asker olması nedeniyle farklı farklı şehirlerde de yaşamak ve okumak zorunda kalmıştır. Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun, Erdek, Gölcük yaşadığı şehirlerin sadece birkaçıdır.
İlköğretim öğreniminin bir kısmını Ankara Fatoş Abla Kız Kolejinde sürdürmüş olan Duygu Çetinkaya, geri kalan eğitim ve öğrenim hayatını İskenderun'da tamamlamıştır. Ortaokul yıllarını Erdek'te,lise hazırlık sınıfını ise İzmir Menemen Anadolu Lisesinde geçirmiş olan Çetinkaya,lise 1. sınıfa geçtiğinde İsveç’in Stockholm kentine gitmiş ve eğitimine orada  etmiştir. Duygu Çetinkaya, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunudur.

Duygu Çetinkaya, Çılgın Dersane Kampta, Çılgın Dersane 3, Seni Bana Yazmışlar ve Nekrüt adlı filmlerde oynamıştır.