Birinci hafta TEOG nakil sonuçları MEB tarafından ilan edildi. 17-21 Ağustos tarihleri arasında yapılan TEOG nakil başvurularının durumu belli olmuş oldu. Öğrenciler artık TEOG nakil sonuçları ile yaptıkları 3 tercihten hangi liseye yerleştildiklerini öğrenebiliyorlar. Böylece 2015-2016 eğitim - öğretim yılında okuyacakları lise belli olmuş oluyor. E-okul sistemine giriş için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ayrıca haberimizin devamında 2. ve 3. TEOG nakil başvuru dönemleri ve onları takliben nakil sonuçlarının açıklanacağı tarihleri paylaştık. İşte 2015 Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Uygulamasında
1. Yerleştirmeye Esas Nakil Sonuçları...

TEOG nakil sonuçları için tıkla

TEOG 2. NAKİL BAŞVURU DÖNEMİ ve BOŞ KONTENJANLAR


İkinci nakil başvuru dönemi de başladı ve tercihler e-okul sisteminden öğreniliyor. Aşağıdaki bağlantıdan nakil başvurusu için e-okul sistemine giriş yapabilirsiniz. Söz konusu uygulamaları aşağıdaki bağlantılardan cihazınıza indirebilirsiniz.

2. nakil tercih dönemi 28 Ağustos akşamına kadar devam edecek ve nakil sonuçları 31 Ağustos Pazartesi günü ilan edilecek. Sonuçların açıklandığı o gün 3. tercih önemi başlayacak ve o ise 4 Eylül Cuma akşamı sona erecek. Son TEOG nakil sonuçları 7 Eylül Pazartesi açıklanacak ve böylece liseye geçiş yapan tüm öğrencilerin 2015-2016 eğitim öğretim döneminde hanbgi okulda okuyacakları belli olmuş olacak.

NAKİL TERCİH BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Okul boş kontenjan ve taban puanları için tıklayınız

MEB'in e-okul için hem Android hem de iOS (iPhone, iPad) sistemli cihazlar için uygulamaları da bulunuyor.

E-okul iPhone, iPad uygulaması için tıklayınız

E-okul Android uygulaması için tıklayınız