Türkiye Letonya maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta belli oldu. Türkiye A Milli Takımı, bu hafta 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 2 önemli maç yapacak. 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 3 Eylül'de Letonya, 6 Eylül'de Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı. Türkiye Letonya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak haberimizde. Türkiye A Milli Takımı'nın Letonya ve Hollanda maç kadroları yine haberimizde yer alıyor.

Türkiye-Letonya karşılaşması, 3 Eylül Perşembe günü saat 21.45'te başlayacak. Türkiye Letonya maçı Show TV'den canlı olarak yayınlanacak. Konya Büyükşehir Torku Arena’da saat 21.45’te başlayacak maçı İsveç Futbol Federasyonu’ndan Stefan Johannesson yönetecek. Johannesson’un yardımcılıklarını Fredrik Nilsson ve Magnus Sjöblom yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Stefan Hallberg, ilave yardımcı hakemleri ise Andreas Ekberg ile Mohammed Al-Hakim olacak.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda 7. maçlar öncesi Türkiye 8 puanla dördüncü, Letonya ise 3 puanla beşinci sırada yer alıyor. Milli maç öncesi iki ülke A milli futbol takımları arasında dünya sıralamasında Türkiye 45, Letonya ise 86. sırada yer alıyor.

Türkiye A Milli Takım, 30 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak ve Konya'ya seyahatten önceki çalışmalarını burada sürdürecek.

A Milli Takım kafilesi, 1 Eylül Salı saat 22.30'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Konya'ya hareket edecek. 2 Eylül Çarşamba günü saat 20.15'te Konya Büyükşehir Stadı'nda yapılacak antrenmanla Letonya maçı hazırlıklarını sonlandıracak A Milli Takım'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim idman öncesinde bir basın toplantısı düzenleyecek.

A Milli Takım, Hollanda ile oynayacağı karşılaşma için son çalışmasını 5 Eylül'de saat 18.00'de Konya Büyükşehir Stadı'nda yapacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bu çalışmadan evvel düzenlenecek basın toplantısında medya mensuplarının sorularını cevaplayacak.

Türkiye-Hollanda müsabakası 6 Eylül Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. A Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın hemen ardından İstanbul'a dönecek.

TÜRKİYE A MİLLİ TAKIM KADROSU