Vodafone Arena'da iş kazası meydana geldi. Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın inşaatında çökme yaşandı. Yapımı devam eden Vodafone Arena inşaatında, çatı montajında kullanılan iskelelerden birisinin çökmesi nedeniyle iki işçi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Dolmabahçe’deki Vodafone Arena’da inşaat çalışması sırasında, çatı montajında kullanılan iskelelerden biri çöktü. Vodafone Arena'daki çökme nedeniyle, İsmail Kaya ve İbrahim Soner Dündar isimli işçiler, hafif şekilde yaralandı.
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki işçiyi Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.
Sağlık durumu iyi olan işçilerden birinin kolunda, diğerinin ise kalçasında kırık olduğu öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TAN VODAFONE ARENA'DAKİ ÇÖKME İÇİN AÇIKLAMA

Bu arada, Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, işçilerin sağlık ve tedavi süreçlerinin her aşamasında yanlarında olacağını belirtti. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner de AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vodafone Arena'nın çatı montajında kullanılan iskelelerden birinde çökme meydana geldiğini aktararak, “Bunun sonucunda iki işçi hafif yaralandı. Birinin kolunda, diğerinin de bacağında sorun var. Çok şükür can kaybı yok. Önemli olan o” dedi.

Olay nedeniyle Vodafone Arena stadının bitiş tarihinde gecikme olup olmayacağı sorusuna Güner, “Onun için şu anda bir şey söyleyemem. Kazanın yaşandığı yerdeki hasarı tespit etmek gerekiyor. Arkadaşlarla konuşacağız” cevabını verdi.