Şarkıcı Niran Ünsan, yaptığı açıklama ile trendtopic oldu.  Birden bire yaşam şeklini değiştirerek türban takmaya başlayan Niran Ünsal, aldığı eleştirilere yanıt verdi.

Türkiye gazetesine yaptığı açıklamada, "Kapanmam reklam değil; açılmak şeytana hizmet etmektir, göz zinasına sebep oluyor" ifadelerini kullandı.

Niran Ünsal: Açılmak şeytana hizmet etmektir, göz zinasına sebep oluyor

Ses sanatçısı Niran Ünsal, "Bana 'reklam yapıyor' diyorlar. İnsan bir senedir reklam yapıyor olamaz. Bu bir seçimdir. Kendi kendine oluşan bir süreçtir" diye konuştu.

Türkiye gazetesinden Merve Kılıç'a konuşan Niran Ünsal, "Beden ve vücudu teşhir ederek bu işi yaptıkları için çok büyük vebal altındalar. İnsanların aynı zamanda göz zinası yapmasına sebep oluyorlar. Açılmak, şeytana hizmet etmektir. Neticede saklı olan her zaman daha kıymetli, daha makbuldür" dedi.

EŞİM TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİ

Eşimin ailesi ve kendi yakın çevremden gayet olumlu tepkiler alıyorum. İşime devam ediyorum her zaman olduğu gibi. Fakat kostümlerim değişti. Özel tasarım kapalı kostümler yaptırıyorum artık. Sonuçta benim sesim ön plandaydı. Yine ön planda sesim olacak. Bana “reklam yapıyor” diyorlar. İnsan bir senedir reklam yapıyor olamaz. Bu bir seçimdir. Kendi kendine oluşan bir süreçtir. Eşim dahi kapanacağımı televizyonlardan öğrendi. Spiker bana sordu, “Ramazan için mi kapandınız?” dedi. “Hayır ilk defa buradan açıklıyorum. Eşim bile benim bundan sonra kapalı olacağımı şimdi buradan sizin vesilenizle öğreniyor” cevabını verdiğimde gül-müştü. Başkalarının ne dedikleri umurumda değil. Bütün kitaplarda kadının kapanmasına yönelik bilgiler var. İncil'de dahi bununla ilgili ayetler bulunuyor. ''Kadınlar ya başınızı örtün ya da saçınızı kazıtın'' gibi. Çünkü saç kadının süsüdür ve bir ziynettir. Bu yüzden kadınlar sadece helaline açılmalıdır.