Bu akşam Adı Mutluluk final yaparak ekrana veda edecek. Fox TV’nin yaz döneminde yayına giren Adı Mutluluk dizisi Batu ile Kumsal’ın aşk öyküsünü anlatıyordu. Peki dizi boyunca çalkantılı bir ilişki içinde olan Batu ile Kumsal için bu hikaye mutlu sonla mı bitecek? İşte bu akşam 23.30'da ekrana gelecek bu son bölümden detaylar...

ADI MUTLULUK FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ


Batu, Kumsal'la son bir gün geçirmek ister. İkili romantik bir yemeğe çıkarlar. Eren kayıptır. Gonca ve Zeki, Dolunay'dan yardım isterler. Üçlü, Eren'i bulmak için yola çıkarlar. Sera, Batu'yu daha yakından tanımak için Cevdet'le bir gün geçirir. Birlikte palyaçoluk yapmak üzere bir doğumgünü partisine giderler. Batu, İzmir'e dönmek üzeredir. Ona bir veda partisi düzenlenir. Kumsal, herkesin içinde bir itirafta bulunur.

Foto: Fox Tv, Adı Mutluluk final bölümü


Adı Mutuluk final bölümünü internenetten izlemek isterseniz dizinin yayın saati olan 23.30'da Fox TV'nin online canlı yayınını bilgisayar, tablet veya akıllı cep telefonunuzdan açabilirsiniz. TV yayınından sonra izlemek içinse buradan final bölümünün full bölümüne ulaşabilirsiniz.