Adı Mutluluk son bölüm şok etti! Son bölümü kaçırdıysanızsanız veya yeniden izlemek istiyorsanız Adı Mutluluk son şu an internetten izlenebiliyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Batu ile Kumsal'ın ilişkisinde önemli gelişmeler yaşandı ve finalde büyük bir şok vardı! Henüz 6. bölümü izlememiş olanlar bundan sonrasını okumasın!

Bu hafta Sera ile Batu'nun öpüştüğünü öğrenen Eren oldukça agresifti ki Batu ile yumruk yumruğa kavga etti. Sera da reddedilmiş olmanın acısını yaşıyordu. Batu ise annesinin yanına gitmek için İzmir'e gitmeye karar verdi ve bu yolculukta ona Kumsal da katıldı. İzmir'de Batu silah çeken babasına karşı annesine ve Kumsal'a kalkan oldu. GEcenin sonunda Batu'nun babası tutuklandı. Adı Mutluluk son bölüm bölümde başbaşa yaptıkları İzmir yolculuğu ve sonrasında yaşananlar Batu ile Kumsal'ın yakınlaşmasını sağladı. Ta ki final bölümünde Kumsal'ın gördüğü şeye kadar...

6. bölümün final sahnesinin büyük olayı Sera'dan geldi. Sera cep telefonunda uçurumun kenarından bir canlı yayın başlattı ve herkese veda etti. Herkesi sevdiğini, en çok da birini sevdiğini söyledi ki Batu'yu kastettiği belliydi. Şimdi 4 Ağustos Salı akşamı yayımlanacak bölümde Sera'nın intihar edip etmeyeceği merak ediliyor.

Adı Mutluluk 6. bölümde Sera intihar etmek için uçurumun kenarına geldi

Kumsal ile Batu'nun başbaşa İzmir'e gittikleri ve bu sırada yakınlaştıkları Adı Mutluluk 6. bölümü internetten izlemek için bu linkten Adı Mutluluk yeni bölümün full videosuna erişebilirsiniz.