Survivor All Star'a mide rahatsızlığı nedeniyle erken veda eden eski milli futbolcu Ahmet Dursun Kanaltürk'teki "2. Sayfa" programına konuk oldu. Dursun ünlüler takımındaki arkadaşlarını çok ağır sözlerle eleştirdi. İşte açıklamaları:



Doğukan, yanımıza gelip laf alıp diğer tarafa taşıyordu.

Doğukan, yarışlarda kendini geliştirmek yerine domates, biber, patlıcan falan ekiyor. Doğukan’ın karakterinin bu kadar bozuk olmasına anlam veremedim. Doğukan’ın konuştukları ve yaptıkları birbirini tutmuyor. Bu yüzden beni adada en çok şaşırtan isim oldu. Doğukan, yanımıza gelip laf alıp diğer tarafa taşıyordu.

Sahte ve yalancı insanları sevmiyorum. Serenay’ın “annem için” diye ağlamaları falan… Serenay Kıbrıs’ta annesini gördü, selam vermedi. Annesi koltuk bulamayınca “Sona kalan dona kalır” deyip annesine yardımcı olmadı. Böyle birinin anne sevgisi nasıl olabilir? Serenay, gizli kapaklı şeyler yaptığı, suratıma gülüp arkadan iş çevirdiği için “küçük şeytan” dedim.

Hakan’a “kafan büyük, beynin küçük” dedim.

Hakan Hatipoğlu ve Merve Oflaz adaya gelmeden önce planlar yapmış. Adaya gitmeden önce bana Hakan’ın karakterinin bozuk ve sinsi olduğunu söylemişlerdi. Hakan konseyde ismimi yazdı. Sonra bana elini uzattı “çak kanka, bir dahaki sefere de sen benim ismimi yazarsın” dedi. Benimle böyle dalga geçer gibi konuşmasına sinirlendim, ben de elimi uzatmadım. Ona “merak etme hepinizi birer birer yollayacağım” dedim. Hakan’a “kafan büyük, beynin küçük” dedim. Bu laf bence ağır değil… “Hakan ile evli olan birisi nasıl bir karaktere sahiptir?” diye düşünüyordum. Böyle bir insanla birlikte olduğuna göre aynı kafada diye düşündüm. Allah, Hakan’ın eşine sabır versin…

 

Survivor'da aduket kavgası çıktı

Survivor'da aduket kavgası çıktı

Merve Oflaz çok iyi oynadı. Beni kendi aralarına çekmeye çalıştı. Ama zamanla gerçekler ortaya çıktı. Sinsilik konusunda Merve, Serenay ve Hakan arasında bir ayrım yapamam. Merve ağlamaya çalışıyor ama gözyaşları akmıyor. Kendi aramızda konuştuğumuzda “Merve Oflaz’a bakın, fareye benziyor” dedik.