Ekranların en uzun soluklu polisiye dizisi Arka Sokaklar bu akşam 360. bölümü ile Kanal D'de ekrana geliyor. Arka Sokaklar yeni bölümde köstebek krizi patlak verecek. Azılı bir uyuşturucu tacirine karşı savaşan ekip baskınlardan eli boş dönünce köstebek ihtimali ortaya çıkacak. Gerçekten de ekipte bir köstebek mi var? İşte Arka Sokaklar 360. bölümden detaylar...

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN 360. BÖLÜM ÖZETİ


Son zamanlarda yine uyuşturucudan ölen gençlerin sayısı fazlasıyla artmıştır. 25 yıldır bu piyasada olan ve uyuşturucu işinde fazlasıyla başarılı Nizam, Rıza baba ve ekibinin baskınıyla yakalanmıştır. Şebekenin diğer ayaklarına ulaşabilmek için adam ile pazarlık yapan ekip Nizam’ı tanık koruma evinde tutmaya başlar. Bu evde Nizam’ın avukatı Muhsin’de vardır. Bu soruşturmayı Narkotik ve Asayiş  Şube birlikte yürütür. Asayişin başında Engin Amir, Narkotiğin başında da Kenan Amir vardır.

Yapılan araştırmalar, operasyonlar sonucu işin başındaki ismin Koral’lar olduğu anlaşılır. Haşim Koral, meşhur patronlardandır. Ancak bu seferki kişi Haşim’in oğlu Yıldırım Koral’dır. Ekip Yıldırım’ı bulmanın peşine düşer.

Esma’nın babası Rasim kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılır. Tunç adamın durumunu öğrenince Mesut’a da haber verip hastaneye koşarlar. Adam durumu kritiktir.


ARKA SOKAKLAR İÇİN ONLİNE DİZİ İZLEME KAYNAKLARI


Arka Sokaklar dizisini bu akşam saat 20.00'da televizyonda Kanal D'den izleyebilirsiniz. Alternatif olarak yayın saatinde diziyi internetten izlemek isterseniz ise aşağıdaki bağlantı ile Kanal D'nin canlı yayına erişebilirsiniz.

Arka Sokaklar 360. bölümü yayın saatinde internetten izlemek için tıklayınız

Arka Sokaklar dizisini yayın saatinde değil de daha sonra izlemeyi tercih ediyorsanız da aşağıdaki linki ile dizinin full bölümlerine erişebilirsiniz.

Arka Sokaklar 360. bölümü yayın saatinden sonra internetten izlemek için tıklayınız