Aşk Yeniden son bölümde Zeynep'in annesinin yaşdığını öğrenmesi ile dizide büyük bir kriz patlak verdi. Aşk Yeniden 17. bölüm fragmanı gösteriyor ki Zeynep ile Fatih'in ilişkisi ise buna bağlı olarak dizinin yeni bölümünde büyük bir sınavdan geçecek. Zeynep, Fatih ile aralarında hiçbir yalanın olmamasını istiyor ama Mukaddes kulak misafiri olarak öğrenip Fatih'in Zeynep'in annesinin kim olduğunu bildiğini açıklayınca Zeynep şok olacak? Peki Aşk Yeniden dizinin 2 Haziran'da gösterilecek yeni bölümünde zaten incinmiş olan Zeynep Fatih'i terk edecek mi?

AŞK YENİDEN 17. BÖLÜM ÖZETİ


Zeynep, annesinin ölmediği gerçeğini öğrenir öğrenmez Fatih ile birlikte Rize'yi terk edip İstanbul'a döner. Onların bu ani gidişi diğerlerinin de Fatih ve Zeynep hakkında telaşlanıp İstanbul'a dönmelerine sebep olur.

Zeynep, annesi ile ilgili öğrendiği gerçekleri yok saymakta ve sanki böyle bir durum yaşanmamış gibi davranmaktır. Onun bu hali başta Fatih olmak üzere tüm gençleri endişelendirmeye başlamıştır. Fatih, Zeynep ve annesi hakkındaki gerçeği Fehmi ve Gülsüme anlatırken ister istemez Mukaddes'e de duyurmuş olur. Mukaddes elde ettiği bu önemli bilgiyi en iyi şekilde değerlendirmekten çekinmeyecektir.