Aşk Yeniden 9. bölümde Zeynep, Fatih'i yakın takibe alacak.

Fox TV'nin ilk bölümüyle hemen popülarite kazanan Aşk Yeniden dizisinin 9. yeni 7 Nisan'da ekrana gelecek ve Aşk Yeniden 9. bölüm fragmanı ve özeti şimdiden izleyicilerle paylaşıldı. Dizinin yeni bölüm fragmanına bakılırsa bu hafta Fatih, Zeynep'in yakın takibi altında olacak! Zeynep, Fatih'i kıskanacak ve başka biriyle olduğundan şüphelenecek. Bakalım iki arada bir derede kalan Fatih, Aşk Yeniden 9. bölümde ne yapacak?

AŞK YENİDEN 9. BÖLÜM ÖZETİ:


Meryem’in Zeynep’e kendisiyle ilgili gerçekleri açıklamak için düzenlediği yemek, Şevket’in Fatih’i aramasıyla bozulur. Fatih, Meryem’in Zeynep’in annesi olduğunu öğrenmiştir. Fatih’in Şevket’in sırrına ortak olması, onu Zeynep’ten gizli işler çevirmek zorunda bırakır. Şevket ve Meryem, geçmişin hesaplaşmasını yapmak adına bir günlüğüne kayıplara karışırlar. Bu durum Birol’u fazlasıyla endişelendirmiştir. Bu yüzden Fatih’i tüm gerçekleri Zeynep’e anlatmakla tehdit eder.

Fatih kendisini büyük bir ikilemin içinde bulur. Fakat hem Şevket’in sırrını açık etmemeye, hem de Zeynep’i korumaya çalışarak gizli kapaklı işler çevirirken hiç ummadığı bir şey olur: Zeynep, Fatih’in kendisini aldattığından şüphelenmeye başlar. Üstelik Mukaddes de Zeynep ve Fatih arasındaki gerilimi hissetmiş ve bu fırsatı iyi değerlendirmiştir. Mukaddes’in planları Zeynep’in kuşkularını hepten körükler. Fatih, kayınbabasına yardım etmeye çalışırken Zeynep’in güvenini sarstığının farkında değildir. Mukaddes planının yolunda gitmesiyle Fatih, açıklayamayacağı bir tablonun içinde bulur kendini. Zeynep, gördüklerine mi yoksa Fatih’e mi inanacaktır? İşte Aşk Yeniden 9. bölüm fragmanı...