Bu hafta Aşk Yeniden yeni bölümde Fatih, kıskançlıktan ne yapacağını şaşıracak! Foz TV Aşk Yeniden 8. bölüm fragmanını ve özetini paylaştı. Yayımlanan fragmana da bakılırsa önümüzdeki hafta dizide Ertan'ın başına gelmedik kalmayacak! Hatırlanacağı gibi Aşk Yeniden 7. bölümde Zeynep, Fatih'e çıkma teklif etmişti ki 31 Mart'ta ekrana gelecek yeni bölümde Fatih ile Zeynep sevgili olarak ilk kez randevularına çıkacaklar. Ancak Ertan, Zeynep'in peşini bırakmayacak ve onunla konuşmaya çalışacak. Tabii Fatih "aşırı" bir şekilde savunmaya çekilecek ve adeta Ertan'ın aklı şaşacak!

AŞK YENİDEN DİZİSİNİN 8. BÖLÜM ÖZETİ


Meryem’in malikaneye gelmesi, kızı olduğunu öğrendiği Zeynep’le karşılaşmasına sebep olur. Zeynep, Meryem’i tanımasa da Meryem, Zeynep’i görünce dağılır. Fatih ve Zeynep yeni sevgililer olarak ilk randevularına çıkarlar. Fatih birlikte vakit geçireceklerini düşünürken Mete, Fadik, Orhan ve Selin’in de kendilerine katılmasıyla, kendilerini grup eğlencesi içinde bulurlar. Hesap etmedikleri şey Ertan’ın da kamufle olarak aralarına sızmış olmasıdır.

Ertan’ın tek çabası Zeynep’le konuşmakken kendini birden bire malikanede bulur. Zeynep Fatih ve diğerleri malikanede Ertan’ı saklamaya çalışırken Meryem Zeynep’e gerçeği söylemeye karar verir. Fatih’le Zeynep’i dost olmak bahanesiyle yemeğe davet eder.