Foto: Depophotos


Olaylı boşanma süreçleri ile magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Bade İşçil ve eşi Malkoç Süalp, mal paylaşımı sırasında şimdi de kolye krizi yaşıyor. Malkoç Süalp, babasından miras kalan kolyeyi İşçil'den geri istiyor.

Oyuncu Bade İşçil, olaylı bir boşanma süreci yaşadığı eşi Malkoç Süalp ile şimdi de kolye krizi yaşıyor. Malkoç Süalp ile mal paylaşımı sırasında anlaşmaya varamayan İşçil'in, eşinin miras kalan kolyeyi geri istemesine ne diyeceği merak konusu.

Bade İşçil annesine sığındı

Bade İşçil annesine sığındı


 

Kolye krizi çıktı


Boşanma davasının ardından evlilik sırasında edinilen malların paylaşımı için mahkemeye başvuran Malkoç Süalp, Bade İşçil'e tam 736 bin 915 liralık dava açtı. Taşınır-taşınmaz mallar ile ziynet eşyalarının toplamı için 736 bin 915 liralık katılma, değer artış payı ve katkı alacağı talep edilen davada, bir kriz daha çıktı.

Malkoç Süalp bunlara ek olarak İşçil'in evlilikleri sırasında edindiği Zincirlikuyu ve Sarıyer’deki daireler, BMW otomobil ile babasından miras kalan kolye de dahil kıymetli mücevherlerinin başka kişilere satışının engellenmesi için tedbi kararı talep etti.

Malkoç Süalp: "Ben her şeyimi aileme adadım"


Malkoç Süalp, evlendiği güne kadar edindiği tüm birikimlerini, mal varlığını, ailesinden miras kalan ve maddi kıymetinin yanı sıra manevi değeri biçilemez emanetleri hiç düşünmeden kendi ailesine adadı. Edinilmiş mallara katılma rejimi tasfiyesi nedeniyle bu davanın açılması gerekmiştir.

Bade İşçil'e nafaka reddi

Bade İşçil'e nafaka reddi