Deliha filminin başrolündeki başarılı oyuncu Gupse Özay ile aynı filmeki rol arkadaşı ve oyuncu sevgilisi Barış Arduç, önceki akşam Asmalı’da bulunan bir mekanda akşam yemeği yediler. Yanlarındaki dostlarıyla samimi bir sohbet içine dalan iki sevgili ilk etapta fotoğraflarının çekildiğinin farkına varmadı. Magazin muhabirlerini karşılarında gören Gupse ile Barış objektiflerimize poz verdiler. Birbirlerine ilk günkü gibi tutkun olduklarını ifade eden başarılı oyuncular, keyif içinde kaldıkları sohbete devam ettiler.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?


9 Ekim 1987 yılında doğan Barış Arduç, Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi aldı.  Yüzme, futbol ve dalgıçlık sporlarını yapan Barış Arduç fotomodellik ve dublaj sanatçılığı da yaptı. Ömür Gedik’in Paramparça klibinde oynadıktan sonra dizilerde rol almaya başladı.

Dinle Sevgili, küçük Hanımefendi, Pis Yedili gibi dizilerde oynadıktan sonra Barış Arduç, Benim İçin Üzülme dizisinde Ahmet karakterini canlandırdı. Bu rol ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Bugünün Saraylısı dizisinde Selim karakterine de hayat veren Barış Arduç 187 cm boyunca ve kahverengi gözlü.