Önceki akşam kaldığı Türkbükü Mavi Otel’in iskelesindeki resim sergisine katılan Belçim Bilgin Erdoğan kırmızı sırtı açık kıyafeti bağcıklı ayakkabısı ve sandık şeklindeki çantasıyla dikkat çekti. Eşi Yılmaz Erdoğan’ın film çekimleri için Köyceğiz’de olduğunu ve plato kurdurduğunu söyleyen Belçim Bilgin Erdoğan ayrılık dedikodularına ise, ‘Çok mutluyuz ne ayrılığı.



Onun işlerinden dolayı hep ayrı olduğumuz için ve yüzlerce insanla uğraşıyor. Bu yüzden bu dedikodular çıkıyor olabilir. Ancak böyle bir şey yok ve mutluyuz. Hatta ben Köyceğiz’den Yılmaz’ın yanında geliyorum. Yeni filmi için plato kuruyorlar ve çok yoğun. Belki 2-3 gün sonra o da oğlumuzla bize katılacak. Ayrıca ben başkaları gibi yapmam. Varsa öyle bir şey açık açık söylerim. Ama mutluyuz. ‘ dedi.

RODİN’İN GÖZYAŞLARI



Belçim Bilgin sergiyi gezerken bir anda ağlayarak yanına gelen oğlu Rodin Nazım’ı kucağına alarak teselli etmeye çalıştı ve gözyaşlarını sildi. Kuzenleriyle oyun oynarken sinirlenen ve ağlayarak annesine koşan Nazım’ı sakinleştiremeyen Belçim Bilgin çareyi kucağında odalarına gitmekte buldu.