Ekranların sevilen yüzü Çağla Şikel 3 yıl aradan sonra Instagram hesabını yenien aktifleştirdi. Hayranları Çağla Şikel'in "cakobel79" rumuzlu hesabına sürekli ekleme talebi gönderiyordu ki sonunda Çağla Şikel hayranlarının taleplerini karşıladı ve hesabın açılışı için bir kurdele töreni resmi ile şu mesajı paylaştı:

"Tüm sevenlerimin yoğun isteği üzerine kurdele töreni ile Instagram'ımı açmış bulunmaktayım."

ÇAĞLA ŞİKEL KİMDİR?


1979 İstanbul doğumlu olan Çağla Şikel oyuncu, sunucu ve mankendir. Çağla Şikel, eğitim hayatına İstanbul'da Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu ile başlamış ve ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale eğitimi almıştır. Ortaokulu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda okuyan çağla Şikel lise eğitimine de burada devam etmiş ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lisans eğitimi alıp 1999 yılında mezun olmuştur.

Çağla Şikel 1996 yılında "Odessia" adlı Sinema filminde oynadı ve 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci oldu. Sonrasında katıldığı Şeysel Adaları'nda yapılan Miss World 97 güzellik yarışması ile Dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli ( Europe's Queen Of Beauty ) ödülünü aldı.

1997 - 2003 tarihleri arasında Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır'da defilelere çıkmıştır. 2004 yılında Cennet Mahallesi'nde ve 2008'de Görgüsüzler dizisinde oynadı.

Çağla Şikel yaklaşık 4 sene pop şarkıcısı Emre Altuğ ile birlikte kaldı. Çağla Şikel ve Emre Altuğ 10 Ağustos 2008 tarihinde evlenmişlerdir. Eğitimini aldığı ancak, uzunca bir süredir ara verdiği baleye, tam 16 yıl sonra, ' 11. Uluslararası Bodrum Bale Festivali 'nde Samsun Devlet Opera ve Balesi dansçılarıyla, "Bach Alla Turca" adlı bale eseriyle, 10-11 Ağustos 2013 tarihlerinde sahne alarak, geri dönmüştür.