Başrollerinde Esra İnal, Fırat Çelik, Fahri Yardım, Mehmet Kurtuluş, Salih Kalyon, Sema Poyraz, Devrim Yakut, Şiir Eloğlu, İlknur Boyraz, Demet Gül, Leonie Benesch, Ralph Herforth, Constantin von Jascheroff ve Grit Boettcher’in yer aldığı filmde zengin bir Türk – Alman oyuncu kadrosu eşlik etti.  Galaya aralarında Cem Yılmaz, Belçim Bilgin Erdoğan, Yılmaz Erdoğan, Mustafa Erdoğan, Mahsun Kırmızıgül, Berrak Tüzünataç, Şebnem Dönmez, Burak Kut, Gökçe Bahadır, Mete Horozoğlu, Kenan Ece, Hatice Aslan, Gupse Ozay, Esra Erol, Şebnem Ferah, Arzu Yanardağ, Erdal- Güzin Özyağcılar, Cansu Tosun,  ve Zafer Algöz gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşen görkemli galada davetliler, konusu, kurgusu ve prodüksiyonuyla bir hayli merak edilen filmi dakikalarca ayakta alkışladı. Film gösterimi öncesi oyuncular toplu şekilde basın karşısına çıkarken, filmin yönetmeni Ömer Faruk Sorak " Güzel ve inandığımız bir iş yaptık. Bütün oyunculara hepsine teker teker teşekkür etmek istiyorum" dedi.

FİLMLERİ HAMUR TEKNESİNDE YAPIYORUM

Galaya gelerek yönetmen arkadaşı Ömer Faruk Sorak'a destek veren ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın neşesi yerindeydi. Kırmızı halıda röportaj veren isimleri bekleyen Yılmaz'ın bir ara filmin afişinin arkasına geçerek saklanmaya çalışması gülüşmeler neden oldu.  Daha sonra gazetecilerin soruları yanıtlayan komedyen, " Sekiz saniye filmi çok ince işçiliği olan bir film. Yönetmen Ömer Faruk Sorak'ı çok kutluyorum. İnşallah seyirci gereken değeri filme gösterir. Tabi ki filmlerin ne kadar başarılı olduğu seyirciler bizden yapanlardan daha iyi biliyor.



Çok kıymetli bir hikaye güzel bir film çıkmış ortaya "dedi. Bir muhabirin ‘siz de yeni bir proje için çalışmalara başlamışsınız?’ sorusuna " Nereden duydun? Bana yardımcı olur musun, ne diyorlar? "diyerek cevap bekleyen muhabirin 'Yeni filmi için kolları sıvamış' diyorlar demesi üzerine  " Güzel demişler. Hamur teknesinde yapıyorum ya" diyerek espriyi patlattı. Kız kardeşinin eşi meslektaşı Tolga Çevik'in kaza yapmış haberlerine "Çıkan haberler yalan. Öyle bir olsa bir burada olur muyduk" çıkan haberleri yalanladı.