Şarkıcı Serdar Ortaç önceki akşam eşi Chloe Loughnan Ortaç'la birlikte Kuruçeşme'de bulunan Huqqa adlı mekanda akşam yemeği yedi. Akşam yemeği sonrası İrlandalı eşini, stilist Ebru Pırıl'la birlikte baş başa bırakan Serdar Ortaç yeni albümünün kayıtları için arabasını Huqqa'da bırakıp ofisine gitti.

Foto: Mustafa DERYAHAN


EŞİM BENİ BEKLEDİ

Saat 23.00 sularında eşi Serdar Ortaç'ı mekan kapısında arkadaşlarıyla bekleyen Chloe Loughnan Ortaç, yakın dostlarıyla birlikte öz çekim yarışına girdi. O anlar objektiflere bu şekilde yansıdı. Arkadaşlarını tek tek uğurlayan Chloe Loughnan Ortaç'ı mekandan almak için eşi Serdar Ortaç geldi. Gazetecilerin "Serdar Bey eşiniz mekandan ayrılmak için sizi bekledi.

Foto: Mustafa DERYAHAN


Acaba eşinizin araç kullanmak için sürücü belgesi mi yok?" şeklindeki sorusuna Serdar Ortaç "Eşimin hem uluslararası hem de geçtiğimiz günlerde hak kazandığı Türkiye sürücü belgesi var. Sadece eşim beni bekledi. Şarkı kayıtlarımı yaptıktan sonra onu almaya geldim" sözleriyle cevap verdi. Mutlu aile tablosu çizen ikili daha sonra Serdar Ortaç'ın kullandığı arabayla evlerinin yolunu tuttular.